01/12/2021 07:09:47  
 
Navigation
Besøgende
Gæster online: 3
Brugere online: 0
Antal brugere: 35
Ikke aktiverede: 0
Nyeste bruger: Jesper langballe
10 nyeste brugere: Klik her
 5,450,099 Unikke besøg
1708 Besøg pr. dag
Instagram

twitter

Reklamer
Velkommen
Vi er frivillige fotografer som ønsker at dele vores billeder med andre mennesker. Vi tager bla billeder af: Begivenheder. F.eks Havnefester, Natur, Dyreliv, Alarmer, Sport Kampe. Og alt hvad der ellers fanger vores interesse. vi har osse mulighed for at lave billeder for private kunder. Opret dig som bruger,så vil du få adgang til sidens mange billeder. Har du et kamera og har du mod på at tage billeder..så kan du ansøge som fotograf ved at maile på dalby@freelance-billeder.dk .skriv lidt om dig selv. eller du kan ringe til 61 100 390 Mvh Freelance-billeder.dk
Info: Freelance-billeder.dk har lavet en aftale med Bomles venner med at hjælpe dem med at hente deres udstyr og tag billeder af dem når de spiler rundt omkring i landet. Vi er begyndt at tag billeder af rallyløb rundt omkring i landet da vi tager billeder til Bisted motorsport deres Hjemmeside kan ses længer ned af siden. HUSK AT OPRETTE DIG SOM BRUGER
18/09-2021 kl 10:00 Transportmesse i Herning
I dag var vi til transport messe i MCH hvor alt ind for transportbranchen var der,
Både Scania, DAF og andre lastbiler var der med deres nyeste skyd på stammen ind for lastbiler bl. hybrid, EL eller GAS
men også inden for surirngsgrej og løfteudstyr.
MAX HUNT ( Hauke Bruhn ) Fede Scania 770er var der også.
Guldalder var der også med deres nye lastbil airbruset med James Bond tema total gemført
Danmarks nok mest kendte lastbil MR. Bandits Scania 140T der har vundet en masse af priser
Fotograf: Dalby
28/07-20 Energimuseet ved Tangesø
Vi var på besøg på Energimuseet der lægger ved Tangesø.
Hvad er det så for et sted ??
Man kan se hvordan man laver strøm på alle mulige måder, både vind og vand energi
Der er også 3 huse hvordan man se hvordan strømmen har gjort livet letter for menneskerne i både 20´erne 30´erne og 60´erne.
I vindenerengiens hus kunne man prøve at se hvordan vindmøller der står forskelle steder har mindre fart en den første vindmølle der står tætteste på blæseren.
i Bohrtårnet sker der noget der " leger " de med 1000000 V som kommer fra Tesla spolen, for en god ordens skyld der er ikke ¨noget at være bange for med mindre du har en pacemaker så må du ikke komme ind Ørstedloftet er sted for man kan prøve at lege med strøm ikke noget at være bange for
Fotograf: Dalby
Pga. flytning kommer denne nyhed først op nu næste gang der kommer en nyhed skulle det køre som det plager
22/07-20 Fregatten Jylland i Ebeltoft
Vi var på besøg på Fregatten Jylland der høre til i Ebeltoft.
Fregatten er i dag verdens længste, bevarede krigsskib bygget af træ.
Fregatten har 44 kanoner og der er mulighed for at se og idet mindste at hør en af kanonerne blev fyr af
Der er og mulighed for at hør historie om slaget ved Helgoland:
Fregatten Jylland kom til at stå sin prøve under 2. Slesvigske Krig. Den danske flåde fik her blandt andet til opgave at hindre østrigske skibe i at komme de preussiske og østrigske landtropper til hjælp, og 9. maj 1864 fik Niels Juel, Jylland og korvetten ”Heimdal” fjenden i sigte i farvandet ud for Helgoland. Der var tale om de østrigske fregatter Schwarzenberg og Radetzky, de preussiske kanonbåde Basilisk og Blitz samt hjuldamperen Adler.

Det første skud affyredes kl. 13.45. Indledningsvis foregik kampen ved, at man lagde sig parallelt med fjenden og affyrede kanonerne mod hinanden. Undervejs gjorde østrigerne tillige forsøg på at entre de danske skibe, men måtte give fortabt grundet heftig beskydning.

Efter godt to timer var det lykkedes danskerne at sætte ild til Schwarzenbergs sejl, og fjenden måtte derfor flygte til det neutrale Helgoland over hals og hoved. Netop som fregatten Jylland var i færd med at optage forfølgelsen, blev fregattens ratline skudt midt over af splinterne fra en granat, og man måtte opgive at sætte efter østrigerne.

Jylland var det danske skib, der var blevet ramt hårdest af modstanderens skyts. Værst stod det til ved kanon nr. 9, hvor en kanonkugle var gået igennem skroget, og havde efterladt sig flere lemlæstede og døde. Under træfningen mistede Jylland i alt 12 mand. Men adskillige blev også så voldsomt sårede, at de måtte til skibskirurgerne og få sønderskudte arme og ben savet af. De sejrende danskere blev modtaget med jubel ved hjemkomsten til København, og orlogskaptajn Suenson, der havde styret slagets gang fra Niels Juel modtog Dannebrogsordenens storkors. Slaget ved Helgoland fik dog ingen betydning for det endelige udfald af 2. Slesvigske Krig.

Livet om bord var ikke for tøsedrenge:
Tilværelsen som sømand i 1864 var barsk, og et ophold på Jylland var præget af streng disciplin. På hvert nyt togt påmønstrede der mange værnepligtige, der aldrig havde været ude at sejle før, og meget skulle læres. For at skibet kunne manøvreres gnidningsløst og kanonerne betjenes korrekt i eventuelle militære træfninger til søs, beordredes sømændene til kanon- og geværeksercits flere timer dagligt for at holde evnerne ved lige. Derudover satte officererne en ære i at skibet var i god stand og skinnende rent, hvorfor en del tid gik med at tilse og vedligeholde materiellet samt skrubbe på bronze, sejl og dæk.

I fritiden var der ikke meget at give sig til. Eftersom man ikke kunne forlade skibet, måtte man stille sig tilfreds med at sy, skrive breve, snige sig til at tage en lur eller drille de værnepligtige, der aldrig tidligere havde været til søs, ved at lokke dem til at kravle højt op i riggen for at prøve at kysse masteknoppen. Privatlivet var begrænset, da Jyllands besætning talte 430 mand. Ro fandt man kun ved at kravle op på mærserne 30 meter over dækket.

Skønt Jylland var en krigsmaskine, var langt de flest dage altså kendetegnet ved rutine og kedsomhed. Dette opvejedes dog til fulde, når man en sjælden gang fik landlov på en fremmed kyst og kunne tage ud og få stillet sin eventyrlyst. I 1864 var lange rejser noget, der var de færreste danskere forundt, hvorfor en del sømænd fik deres livs største oplevelse under deres ophold på fregatten.
Fregatten Jylland er helt klart et besøg være
Kilde Wikipedia
Fotograf: Dalby
Pga. flytning kommer denne nyhed først op nu
17/06-20 Kl 18:00 Modelflyveklubben havde aften flyvning
Østjysk R/C modelflyveklub havde aften flyvning efter solnedgang men ellers var det
almenlig flyve dag.
Der var både små og stor flyver både til batteri og brændstof, de fleste flyver med propel men der var en der havde en med jetmotor på og den skulle flyve omkring 240 Km/t.
Efter solnedgang var det kun flyver med lys og batteri der måtte flyve pga. naboerne, men flot ser det ud når de kommer flyvene i mørke
Fotograf: Dalby
17/01-20 Kl 11:03 10 F-16 Fly kom forbi Horsens
De danske F-16 runder 40 år, det fejrer Fighter Wing Skrydstrup med en større 10-skibs formationsflyvning over Danmark
Der var flere der ville kigge på flyverne da de ville komme forbi Horsens Langeline
Fotograf: Dalby
14/12-19 Jul i Tivoli Friheden Aarhus
Fra midt i November og frem til nytår der er mulighed for at se Tivoli Friheden i juleform.
Skytower er lavet som et mega stort juletræ og der er en del forlystelser der var åbent
der var små boder hvor man kunne købe alt muligt der omhandler julen
Årets tema er svanesøen men Friheden er nu flot om aften
Fotograf: Dalby
23-24/08-19 Horsens Middelalderfestival 2019
i Weekenden var der Middelalderfestival på Fængslet i Horsens hvor der var masse af
boder hvor man kunne købe ting og sager,
en del madboder og kroer hvor man kan købe mjød og hvis man havde lyst kunne man tage kruset med hjem .
Der var også en del dyre Ørne, Ugler, Irsk ulvehunde, får og grise
middelalder musik var der også flere forskellige steder.
På kamp arenaen var der også underholdning
Fotograf: Dalby
04/07-19 Kl. 14:00 Tall Ships race passerer Sletterhage fyr
I dag skulle Tall ships race rejse hjem hvor de kom fra så en del kom forbi Sletterhage fyr, hvor mange have taget plads man anslår at der vil være ca. 30000 personer ved fyret
Vi havde valgt at stå et andet sted
Fotograf: Dalby, Kirsten og AD
03/07-19 Kl 12:00 På besøg hos Labyrinthia ved Silkeborg
I dag var vi en tur i Labyrinthia der lægger ved Silkeborg.
Det er et sted hvor man kan bruge hovedet for alt løse en masse af gåder og finde rundt i 3D labyrinten og hvis man finder alle posterne for man en diplom med hjem.
Der er også en vandlabyrint hvor der er 14 porte man skal igennem men da det er en vand labyrint så kan bruge sin mobil til at tænke og slukke for vandet og drille de andre der er der inde :-)
inddøres var der også en masse af ting man kunne prøve.

Fotograf: Dalby
29/06-19 Kl 17:30 Koncert med VOLBEAT på Ceres Park i Århus
38000 VOLBEAT fans stod klar lørdag aften på Ceres Park i århus
Magtens Korridorer og Anthrax var opvarmnings band for VOLBEAT
Personligt var det den fedeste koncert jeg har se
Fotograf: Dalby
08-10/06-2019 På besøg i Ebeltoft, Slettehage fyr og Tyskertårnet
I pinsen var vi en tur til Djursland, eller omkring Ebeltoft, Slettehage fyr og Tyskertårnet

INFO: Ebeltoft ligger på Djursland i Østjylland. Byen er med sine 7.189 indbyggere (2019) den største by i Syddjurs Kommune. Ebeltoft ligger i Ebeltoft Sogn og hører til Region Midtjylland. Ebeltoft ligger på vestsiden af halvøen Hasnæs, og er den eneste østjyske havneby med en vestvendt havn.
Ebeltoft en turistby, ikke mindst på grund af den gamle bindingsværks-bymidte.
Byen er formodentlig anlagt omkring år 1200 med købstadsprivilegium fra 1302 og er et af Danmarks største rejsemål på grund af den gamle bydel og et farverigt butiks- og museumsliv (herunder bl.a. Farvergården, Fregatten Jylland og Glasmuseet), og den fordobler næsten sit indbyggertal i sommerferien.[kilde mangler] Nær byen ligger naturområdet Mols Bjerge samt mange badestrande med Blå Flag og mange sommerhuse.
Molslinjen anløber byen med hurtigfærger til Sjællands Odde. Filmhøjskolen blev oprettet i 1993 på bakkerne nord for Ebeltoft med status af folkehøjskole. Forfatteren Troels Kløvedal har base i en lille by lidt uden for Ebeltoft.
De seneste år har Ebeltoft mistet mange arbejdspladser, og bygger nu hovedsageligt sin økonomi på turismen, hvilket også medfører, at der de seneste år er fokuseret mere på turismen i byen[kilde mangler], og mange nye butikker er åbnet. Mange af Ebeltofts butikker er specialbutikker, som f.eks. livsstilsbutikker og et bolsjekogeri. Desuden finder man i og omkring byen Danmarks største koncentration af små studioglasværksteder


INFO: Sletterhage Fyr er et fyrtårn beliggende på den sydvestlige ende af halvøen Helgenæs på Mols. Fyret blev opført 1872, men det nuværende fyr er fra 1894 og er et rundt hvidt tårn, 16 meter højt. Flammens højde over havet er 17 meter. Fyret er tegnet af ingeniør Theodor Wedén.
Fyret er automatiseret, og var egentlig solgt til private, men Skov- og Naturstyrelsen har generhvervet det, for at sikre offentlig adgang, og den frivillige forening Sletterhage Fyrs Venner har indgået en aftale med Syddjurs Kommune om benyttelse af lokaliteten til naturformidling. [1].
Indtil elektrificering af fyret drev et klokkeværk med lodder og trisser, der skulle trækkes op hver 4. time, en persienne, som åbnede for, eller afblændede, fyrets lys, mede henblik på den rette blinkende signalkarakteristik til skibsfarten. I dag har en blinkende 600 watts halogenlampe samme funktion.

INFO:Tyskertårnet
Fra fyret udgår en sti langs stranden mod øst til Tyskertårnet, som har fungeret som et tysk radartårn under 2. verdenskrig. Herfra er der en flotudsigt til Kattegats sydligeøer. Mod land er der udsigt over de afgræssede overdrev til Ellemandsbjerg og Monsbjerg

Fotograf: Dalby & Kirsten
24/05-19 Kl.16:00 Stafet for livet 2019
Igen i år var der stafet for livet ved Casa Arena Horsens Vi var der ikke kl 16 da der var andre planer men Sten pegani der underholdt de mindre børn kl ca. 19:30 gik Bomels Venner på scenen.
senere på aften der er lysceremoni med musik og bagefter er der musik med ShuBi.dk
Fotograf: Dalby
06/04-19 Kl 13:00 Besøg på Borgborg i Viborg
I dag var på besøg på Borgvold i Viborg nu da vejret var rigtig godt,
der var mange andre der havde fået samme ide men parken var ikke helt i flor endnu men vi vender tilbage senere på året når det hele står i fuld flor
Fotograf: Dalby
22/03-19 Transportmesse 2019 i MCH
Torsdag, fredag og lørdag der er Transportmesse i MCH i Herning, hvor alt det nye inden for transport blev vist frem både nye lastbiler, trailer, skovle, kraner, busser, minibusser og en masse af andre ting.
Der var en "selvkørerne" bus som kørte rundt i et lukket område, som man kan komme ud og køre i.
Convoy buddy ( lastbil klub ) var der også samt en masse af showlastbiler Bl.a. en lastbil der havde Olsenbanden tema. Jesper fra de unge trucker var der med hans nye MAN.
R/c Lastbiler var også så man kunne se hvad de små lastbiler ( Skala 1.14 )og kan bruges til der var en pæn stor bane der.
Fotograf: Dalby
12/02-19 Kl 18:50 Mindre bygnings brand i Stensballe
Kl 18:50 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Elbækskovvej i Stenballe da man kommer der ud er der n oget røg fra huset, men hvad vi fik at vide så var det tæt på at hele huset var brændt ned grunden men på grund af den hurtige indsat blev huset reddet
Fotograf: Dalby
12/02-19 En gå tur i Bygholm Park og Horsens banegård
I dag var vi en tur i Bygholm park og Horsens banegård da vejret er dejligt, der var også andre der havde fået samme ide.
jeg var også forbi Horsens banegård hvor der kom 2 toge der skulle til Aarhus og København
Fotograf: Dalby
01/01-19 Godt Nytår
Team bag Freelance-billeder.dk ønsker alle besøg og bruger et godt og lykkebringende nytår
I 2018 var vi ikke ret aktiv da arbejde kommer i første række men allerede nu kommer der nogle nyheder som er planlagt
Med venlig hilsen
Freelance-billeder.dk
24/12-2018 Glædelig Jul
Team bag Freelance-billeder.dk ønsker alle bruger og besøgene en rigtig glædelig jul
Fotograf: Dalby
14/10-18 En tur i Bygholm Park i Horsens
I dag var vi en tur i Bygholm park da vejret var rigtig godt, det var der også andre der havde fået samme ide og det er nu naturen viser sig fra sin bedste side med alle de flotte farver
Fotograf: Dalby
22/09-18 Kl 10:00 REBORN PRISON ESCAPE ( Horsens ) 2018
I dag kl 10 var der start til Reborn hvor deltagerne skal igennem 27 udforinger for at komme i mål, men hele løbet starter på Fængslet hvor alle deltagerne blev lukket ind i cellerne inden det gik over stok og sten, der kunne vælges mellem 4 - 8 - eller 16 Km.
De 27 udforinger skulle deltagerne løfte bære trække og der skulle bruges arme og ben.
vejret var ikke rigtig med i år da det begyndte at regne.
Men vi håber det kommer igen til næste år
Fotograf: Dalby
08/09-18 Kl 12:00 Lastbil træf i Jesperhus blomsterpark
Kl 10:00 kørte vi fra Logistikparken i Aahus til Jesperhus blomsterpark hvor der var lastbils træf der var ca 500 lastbiler både nye og gamle, stylet eller strandart,
Der var mærker som DAF, Scania, Volvo, Renault, MAN, Mercedes og et par amerikaner.
Guldager var der også med mange af hans flotte biler
JBN ( Jesper fra de unge trucker ) var der i hans nye MAN
man kunne også købe udstyr til lastbilen, men også pølser og brød og øl, sodavand
Fotograf: Dalby
03-04/09-18 Da Droning Margrathe var forbi Horsens
Silkeborg kommune havde stor glæde at få besøg af Droning Margrethe der gik fra den 3 til 4 September, men nu lægger landet jo sådan at man ikke kan sejle til Silkeborg så Horsens kommune havde tilbudt at Kongeskibet Dannebro kunne lægge til i Horsens Havn og det tilbud blev takket ja til.
Om eftermiddagen d. 4/9 kl 13:45 gik Droning Margrethe ombord på Dannebro igen og kl Ca 14:45 sejlet det vider til Svendborg
Vi håber at Droning Margrethe snart kommer til Horsens på besøg
Fotograf: Dalby
02/08-18 Kl 09:23 På rund tur i Malmø
I dag var ude og se Malmø så jeg Turning Torso.
Turning Torso Info:

Turning Torso er en skyskraber i Malmø, Sverige, designet af Santiago Calatrava opført 2001 – 2005. Den er Skandinaviens højeste bygning og Europas næsthøjeste beboelsesejendom, den højeste er Triumfpaladset i Moskva. Bygningen kan i klart vejr ses fra den danske side af Øresund.
Tårnet har 54 etager og en højde på 190 meter. Designet er baseret på en skulptur af Calatrava med navnet Twisting Torso:
Tårnets design er delt i ni kuber med hver fem etager. Den øverste kube er roteret 90 grader med uret i forhold til stueetagen. Hver etage består af en rektangulær sektion, der omkranser en central kerne, samt en trekantet sektion, som delvis er understøttet af et eksternt stålskelet. De nederste to kuber indeholder kontorarealer, mens de øverste seks kuber har plads til 147 lejligheder.
Et væsentligt formål med byggeriet af Turning Torso har været at genetablere en markant skyline i Malmø efter fjernelsen i 2002 af den meget høje skibskran Kockumskranen, der var placeret mindre end en kilometer fra Turning Torso, men symboliserer også det nye og mere internationale Malmø, som er opstået som følge af bygningen af Øresundsbroen til København.
Turning Torso vandt i 2005 MIPIM-prisen i Cannes for bedste internationale beboelsesejendom.
Malmøhus Info:

Et tidligere slot samme sted blev påbegyndt i 1434 af Erik af Pommern. I forbindelse med muren blev den såkaldte Møntergård opført. Den var et kastel omgivet af høje mure og et borgtårn. Frederik 1. beordrede i 1526 sin lensmand på Malmøhus, Albert Ravensberg, til at bygge et nyt slot. I 1530 blev han udbetalt en stor sum for fire års byggearbejde, og i denne periode opførtes den nuværende hovedbygning. I 1534 brød Grevens Fejde ud, og borgerne nedrev den vældige mur med skyttegange, som udgik fra hovedbygningen og omkransede slotsgården. Man kan stadig se spor efter denne i hovedbygningen, hvilket viser, at slottet er opført før dette år. I årene 1537-40 blev slottet på Christian 3.'s ordre forstærket ved anlæg af en voldgrav og volde med fire store hjørnetårne af tegl. I 1554-59 boede kronprinsen, den senere kong Frederik 2. her. Maria Stuarts tredje mand, Jarlen af Bothwell, blev holdt fanget her 1567-73.
Malmøhus om aftenen
I den danske tid boede på slottet lensmanden i Malmøhus Len, omfattende Oxie Herred, Ingelsted Herred og Jerrested Herreder. I den svenske tid anvendtes slottet som bolig af slotskommendanter og flere af de skånske guvernører. Det anvendtes også til at opbevare politiske fanger, heriblandt Jørgen Krabbe og Carl Gustaf Armfeldt d.y., som døde her 1792.
I 1828 blev Malmøhus fængsel. Dele af fæstningen blev ombygget med nye fængselsafsnit. Efter en slotsbrand 4. september 1870 genopførtes fængslets østre, søndre og vestre længer. I 1909 nedlagdes fængslet og i 1937 blev det museum. De tre fængelslænger blev nedrevet. I dag er slottet restaureret for at give et indtryk af hvordan det så ud i 1500- og 1600-tallet.
lilletorv men jeg var også ved stranden der går ud til Øresund og kunne kigge til København og Øresundsbroen jeg var også for en park der hedder slotsparken jeg har aldrig se noget så flot.
Hotellet jeg boede på lå tæt på Malmø Hovedbanegård så der var jeg også forbi og tag nogle billeder
Den dag gik jeg over 21 Km
MERE INFO SENERE
Fotograf: Dalby
01/08-18 Kl. !2:00 Flyvergrillen ved Københavns Lufthavn
I dag var vi forbi Flyvergrillen der lægger ved Københavns Lufthavn, den lægger for enden af Amager Landevej ud til startbannerne, så der masse af mulighed for at se en masse af fly og hvis sulten melder sig så kan man også få nogen indbores.
Man kan se alt fra små turboprops til verdens største passagerfly En AIRBUS A380, den var vi heldig at få da den både skulle lande og lette igen.
Hvis der er nogen der under sig over hvad der er bag flyverne for et tåge så er svaret regn og de jetmotor giver så meget tryk at de blæser vand af banen.
Jeg vil personlig anbefale at komme på flyvergrillen det er turen være selv om der er ca 263 Km fra Horsens
Fotograf: Dalby
27/07-18 Kl 14:00 US Car Camp Øster Hurup Hadsund 10th Anniversary
I uge 30 er der amerikaner træf i Øster Hurup.
I år var det 10 års Jubilæum, der var over 1200 amerikaner biler. nye som gamle, flotte til rat rod
Der var mulighed for at købe alt muligt US ting. I ølteltet var der lavet en drive in bar
Der var en brænder plads hvor man kan lave noget røg.
Der var biler fra både Danmark, Norge, Sverige Holland og Tyskland nok også andre lande som jeg ikke så
Fotograf: Dalby
24/06-18 Kl 10:00 Åben Hede 2018
Hæren har en gang om året, de seneste år, inviteret til Åben Hede. Der kan alle der har lyst komme forbi og opleve demonstration af F-16, kørsel med køretøjer og udstilling af historiske køretøjer.
Der er mulighed for at komme rigtig tæt på køretøjerne, som man som turist af og til oplever her i Blåvand-området.
Da der i forbindelse med demonstration og skarpskydning fra 15.00-16.00 er meget larm på pladsen
i år er det 11 gang der afholdes åben hede
Fotograf: Dalby
16/06-18 Kl 09:00 Det Østjyske dyrskue i Horsens
Det østjyske dyrskue åbent dørene for års dyrskue der var mulighed for at se det sidste nye ind for landbrug men også på køer geder og lam.
Der var grise vædeløb og kaninhop, men også et tivoli var der også
Den lokale amerikanerklub Woodward Avn. Car club havde også en stand så der var mulighed for at se nogle af de flotte biler
Fotograf: Dalby
16/06-18 Kl 09:00 Amerikaner træf i Texas Town i Brædstrup
Kl 09:00 åbent man for års Texas town træf i Brædstrup på Pejsegården hvor alle amerikaner biler er velkommen.
Der var mulighed for at købe noget amerikanske ting og sager men også mad og drikke.
Det var en skam at det begyndte at regne for mange valgte at køre hjem igen
Fotograf: Dalby
10/06-18 Kl 10:00 Airshow2018 i Aalborg
I år var der Danish airshow i Ålborg,og selv om der var regnvejr i ca 2 timer så var der masser af mennesker..man anslår 100.000-130.000..og det gav selvføllig nogle traffikale problemer.
Der venter dig en stor oplevelse, når store opvisningshold laver spektakulære formationer, kampfly, helikoptere og transportfly udfører vilde manøvrer i luften, som du ikke troede muligt, og specialoperationsstyrkerne viser, hvilket stof de er gjort af. Du kan også komme helt tæt på masser af historiske og topmoderne militære fly og se udstillinger af udstyr og enheder fra hele Forsvaret.
Hvert andet år holder Flyvevåbnet Danish Air Show på én af vores tre flyvestationer i Karup, Skrydstrup eller Aalborg...i 2020 bliver det i Karup
Fotograf: Dalby
25/05-18 Kl 16:00 Stafet for livet 2018
Kl 16:00 gik starten på Stafet for livet hvor der blev budt velkommen til stafet for livet 2018 af formanden Anya Wissendorff og en af stafettens Heroes of hope Annette Vestergård der fortalte om hvordan det er at ha kræft og være gravid på samme tid.
Efter velkomsten skulle Fighterne gå den første runde sammen med Horsens graden
Kl 18:00 var der musik på senen det var Alberte Holse ( Hende fra X Factor )
Kl 20:00 var det Bomles Venner der gik på senen og de gav den gas som de plager at gøre
Kl 21:30 var der lysceremoni
og efter det kom der igen musik på senen og det var ShuBi.dk de gav den også gas
Fotograf: Dalby
19/05-18 Kl 09:00 Allingåbro Motor Festival 2018
Kl 09:00 slog man dørene op til års motor festival der forgår i Allingåbro.
Der er næsten alt hvad der har motor på bla. motorcykler, biler, go kart og traktor.
Der var gang i den på driftbanen hvor der gæller om at køre så sidelands som muligt og så tæt på muren om man kan, der var da også et par stykker der var ude og ramme jordvolden.
På dragstribben var der også fart på der blev kørt på både scooter og motorcykler og dragster.
Traktortræk var der også næsten standart og de monifericert traktor var der også.
Allingåbro Motor Festival er klart et sted der kan anbefales hvis man har lidt benzin i blodet
Prisen for dagen er 150 kr og fest om aften.
Man regner med der vil komme omkring 35000 mennesker
Fotograf: Dalby


Video: Dalby
06/05-18 Kl 18:12 Bygnings brand Etageejendom i Horsens
Kl 18:12 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Kildegade nr 8 hvor der var ild i taget plus der var røg flere steder i taget og det er ikke gode tegn da der er store chancer for en røggaseksplosion, og det gik heller ikke lang tid får taget faldt sammen også var det med at få assistance fra både Hedensted, Tørring, Skanderborg samt Horsens var kommet med 2 slukningstog senere på aften kom Beredskabstyrrelsen.
Der blev udsendt sirenevarsling der gik fra kilden til Nørretorv alle skulle blive inde og holde døre og vindure lukket.
På et tidspunkt var der flammer på ca 40 til 50 m over bygningen.
Den 07/05 går man i gang med at brække bygningen ned.
Der var ikke noget der kom til skade under branden
Fotograf: Dalby
Video: Dalby
28/04-18 Kl 14:00 American wheel day 2018
Igen i år holdt Dækimporten American wheel day hvor man kunne købe hjul til sin amerkanerbil og som noget nyt var der en burgervogn HVID´s BBQ som kun kan anbefales.
Woodward Avn. Car Club holdt åben hus hvor der var kaffe og kage og senere på dagen var der cruse tur til Dækimporten om aften var der springparty i Woodward klubhuset Dr. Diesel spillet op til dans men da det var en privat fest så er der ingen billeder der fra.
Fotograf: Dalby
02/04-18 Kl 11:31 Bygningsbrand villa / Rækkehus i Stenballe
I dag måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Stenballe, da man kommer frem er hele huset overtændt så man prøvet at rede nabohuset da der var en del røg fra taget om huset har taget skade pga. røg og vand vides ikke.
Villaen som var overtændt begyndte taget at falde sammen, der stod en bil i garagen som også blev flammerens bytte på et tidspunkt gik der hul i brandstof tanken så det begyndte at brande ned at indkørselen, men det blev hurtig slukket igen. Der skulle bruges en masse af vand til at slukke branden så der kom en tankvogn mere men det var bare ikke nok så der blev sendt en mere, en ambulance og politi var også tilstede.
Fotograf: Dalby
25/03-18 Kl 13:00 Naturbilleder fra skoven ved Stenballe
I dag var en tur i skoven ved Stenballe, vejret var jo godt så var det med at komme ud i naturen, det var der også andre der havde fået samme ide
Fotograf: Dalby
03/03-18 Kl 19:40 Bygningsbrand i Etageejendom i Horsens
Her til aften måtte Sydøstjyllands brandvæsnet en tur på Vestergade hvor alarmen gik som Bygningsbrand i etageejendom da man kommer frem kan man ikke se hverken røg eller ild man søgte i naboejendom og baggårde om der skulle være noget der, det var det heller ikke så man returneret igen til brandstationen
Fotograf: Dalby
01/01-18 kL 00:00 GODT NYTÅR 2017 / 2018
Igen var vi i Gedved for at fejre nytår og selv om Gedved er en mindre by var det ikke fyrværkeriet der var sparet på vi ankom kl ca 17 og der var der gang i den allerede og da 17 blev til 18 gik det helt agurk men ca kl 01:30 var der ro så det var svært at tro at det der for 1 time sin var knald på.
Godt nytår ses i 2018
Fotograf: Dalby
31/12-17 GODT NYTÅR
Teamet bag Freelance-billeder.dk ønsker alle bruger og besøgene et godt nytår
Vi har ikke været så aktiv i efteråret da jeg har været i gang med at tag det store kørekort til lastbil
Men vi håber i 2018 bliver et godt år der er allerede planlagt nogle fotoopgaver
Med Venlig Hilsen
Freelance-billeder.dk
17/12-17 kl 14:01 Bygning Etageejendom i Horsens
Her til eftermiddag måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Ryesgade hvor alarm gik som brand i etageejendom og da man kommer frem kommer er også røg fra en af ejendommen.
Man kigget igennem med varmesøgene kamera for at se om der var brand derinde men røgen kom ud fra den ejendom ved sin af, så man valgte at pille døren af for at se hvad der var der brændte derinde.
Da man kommer derind der er ikke noget der brænder og den røg man så var damp fra betonen der var ved at tørre og det kolde vejr vi har i øjeblikket giver damp så efter ca 45 min returnere man igen.
Fotograf: Dalby
17/12-17 Kl 10:32 Brand i indrustribygning i Hovedgård
Her til formiddag måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet en tur til Hovedgård hvor alarmen gik som brand i industribygning.
Da man kommer frem er bygningen totalt røgfyldt og da man ikke ved hvad der brænder indenfor tilkalder man en sprøjte mere for en sikkerhedes skyld, da man ikke viste om det hele ville brænde da der var noget træ der brændte, men så galt gik det ikke man fik det træ der brændte ud af bygningen og sprøjtet vand på det
Politiet spærret området af mens brandvæsnet slukket branden.
Fotograf: Dalby
22/11-17 kl Ca 16:30 Lastbil væltede på Sundvej i Horsens
Her til eftermiddag var en lastbilschauffør noget uheldig da hans sættevogn tippet da han skulle lægge noget grus af, sprang hydraulikrør på sættevognen det endte med at den lå på siden.
Sundvej var spærret i ca 3 timer mens man fik den på højkandt igen
Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) blev også kaldt til Sundvej da der var mindre forurening
Fotograf: Peder
29/10-17 Store oversvømelser efter stormen Ingolf ved Horsens Havn
Efter stormen Ingolf var der varslet oversvømmelse i Horsens mellem 1,50 til 1,90 M over daglige vande hvor det skulle toppe omkring kl 21.
De steder der var ramt var Lystbådehavn, omkring Bilka og Horsens Havn.
Man valgte at spærre flere veje af på grund af vand på Vejen
Bilka lukket også da man var bange for at vandet ville komme ind i butikken

VI TAKKER FOR DE FREMSENTE BILLEDER
Fotograf: Bruger af siden
23/09-17 Kl 10:00 8 Års Føselsdag hos Jysk RC Truck i Roslev
I dag var en tur hos Jysk RC truck i Roslev, hvor RC banen havde 8 års fødselsdag så der var rigtig mange mennesker med fjernstyret lastbiler og alt muligt andet inden for RC ( fjernstyret udstyr )
til middag var der pølser og brød og til eftermiddag var der som det høre til en fødselsdag boller og kakao.
RC bilerne skal være i skala 1:14 eller 1:16 men alt er velkommen bare de er i de rigtige forhold om det så er en lille bil eller en stor lastbil betyder ikke noget bare de er fjernstyret
Næste gang der er træf er den 21/10 i Roslev
Fotograf: Dalby
11/08-18 kl 17:30 Traktortræk i Rårup
Efter Forvang kørte vi til Rårup hvor der var traktortræk, der skulle køres i flere klasser
klasserne bestod af Standard, Farm, og Specialbyggede traktor som show / opvisning.
Det var rigtig godt besøgt, så det var ligt svært at tag billeder men det gik jo
Fotograf: Dalby
11/08-17 Kl 17:00 Rally show i Forvang
Kl 17:00 gik starten til års rally show i Forvang hvor der var ca 70 rallybiler til start bla. lokale Ib Krage fra Juelsminde men det var nu ikke kun rally, der var også andet at kigge på bla. gamle biler både amerikanske og andre bilmærker. BOOSTED Magazine var der også med nogle fede biler.
Fotograf: Dalby
10/08-17...kl 21:30 Gylleudslip på forladt gård på Silkeborgvej ved Horsens
Sydøstjyllands Brandvæsen (station Horsens) måtte ud på Silkeborgvej da der var anmeldt en støtte gylleudslip...gyllen stod ca ½ meter op i en lade. gården har været ubeboet i ca 3½ år. gyllen og regnvand har gjort at det er løbet over....miljøvagten ankom for at se skaderne...hvad der skal gøres vides ikke lige nu.
Fotograf: Dalby
10/08-17 Kl 16:37 Brand på Hotel Impala Silkeborg
Klokken 16:37 blev Midtjysk brand og redning station Silkeborg kaldt til brand på Hotel Impala i Silkeborg.
Brandvæsnet kæmper i øjeblikket med og få slukkede branden.
Det brænder i øjeblikket kraftigt fra bygningen, Branden er begrænset til hovedbygningen

!! Opdateres !!
Fotograf: Bettemy & Alarm112Midtjylland.dk
02/08-17...kl 19:44 Lejlighed udbrændt i Sjællandsgade i Horsens
Kl 19:44 måtte Sydøstjyllands Brandvæsen ( station Horsens) en til Sjællandsgade da der var udbrudt brand i en etageejendom på Sjællandsgade.
Ved ankomst stod der røg ud fra flere vinduer, men brandvæsnet fik hurtigt styr på branden, ingen kom noget til ved branden. og årsagen til branden kender vi ikke. Men en person iført hvid overtræksdragt blev ført væk af politiet.
vi opdatere når vi ved mere.
Fotograf: Dalby
30/07-17 Kl 21:01 FUH med ild i bil i Lund
Kl 21:01 Måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( station Horsens ) en tur på Silkeborgvej i Lund hvor alarmen gik som FUH med Ild i bil da man kommer frem holder er en bil på tværs af vejen og folk omkring ulykkesstedet havde været i gang med at slukke branden med pulverslukker inden brandvæsnet kom frem men for en sikkerhedet skyld havde brandvæsnet taget deres HT´er frem men den fik de ikke brug for
Silkeborgvej blev spæret.
Der blev kaldt 4 ambulancer samt læge. det er endnu uklart hvor mange personer der var i men folk blev behandlet i ambulancerne og en person stod med håndjern. en hundepatrulje blev også tilkaldt da der muligt var undløbet flere personer fra stedet.
da men skulle vende på bilinspektør der skal se om bilen er i orden og måle op osv.
til sidst kom SOS Dansk Auto Hjælp og fjernet bilen.
Den forulykke bil blev føret af en 17 årige mand der slap uden alvorlige skader.
Det viste sig at bilen var stjålet og kørte med høj fart igennem Lund hvor føren mistet herrerdømmet over bilen der rammer et plankeværk, alle i bilen var mellem 14 og 17 år som alle stak af fra stedet men i Lund by er ikke ret stor så alle i området gik i gang med at søge efter dem inden politiet kom, der fandt de to af drengene ca 0.5 km væk
Fotograf: Dalby
24/07-17 Kl 09:00 Turen gik til Ribe
I dag var vi i Ribe for at se byen, vi har aldrig været der før,
så vi gik rundt i byen inden Ribe Domkirke slår dørene op kl 12:00 der var koncert inden kl 12.
Der var mulighed for at komme helt op i tårnet, det er "kun" 50 M højt men der var bare 248 trin der skulle betrædes først inden man kom til toppen ca midt af tårnet der er et muserum, der kunne man se hvordan biskopen så ud i gammel tid til i dag, man også komme ind i kirken og det var helt klart et besøg vær.
kirken er 63 M lang og 36 M bred og det koster en flad 20er for at komme op i tårnet og det er pengene vær
også selvom det er lang og hårdt at nå toppen men når man kommer der op sikker en udsigt over Ribe
Fotograf: Dalby
24/07-17 Kl 16:51 Bygnings brand i Butik på Vestergade i Horsens
Kl 16:51 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Vestergade hvor alarmen gik som brand i butik. Da man kommer frem er der ild i taget så man går i gang med at slukke branden. Vestergade var spæret mens slukkingsarbejde stod på.
Det var en tom butik så der var ikke nogle der kom til skade under branden, man formoder at branden er påsat.
Fotograf: Dalby
19/07-17 Kl 08:00 En tur til Lille Vildmose
Lille Vildmosecentret er et oplevelses- og formidlingscenter beliggende i det nordøstlige Himmerland, ca. 28 km sydøst for Aalborg i hjertet af Lille Vildmose, et stort hedeområde på 75 km², ved Vildmosegaard. Centret er omgivet af et stort haveanlæg med en sø. Arealerne er offentligt tilgængelige, men i centrets åbningstid skal der i recpetionen købes entrébillet til områderne. I Lille Vildmosecentret kan du f.eks. se smukke naturfilm, flyve i ørnesimulatoren, køre en tur med tørvetoget og booke guidede ture ud i mosen. Lille Vildmosecentret har hele sæsonen spændende arrangementer for hele familien og de mindste vil elske mosens venlige trold, Lille Vildma, som har sin helt egen naturlegeplads, hvor børnene gennem leg kan opleve Lille Vildmoses naturmæssige overraskelser. I centrets reception kan du få informationer og kort, så du på egen hånd kan udforske Lille Vildmose. Besøg også centrets lille butik med souvenirs eller drik en kop kaffe i den hyggelige Café Soldug.
Lille Vildmose Naturskole har også hjemme på Lille Vildmosecentret. Naturskolen har flere ugentlige skolebesøg og gennemfører mange offentlige børnearrangementer.
KILDE: Wikipedia
Fotograf: Dalby
08/07-17 Kl 10:00 Store legedag hos Jysk Rc Truck i Roslev
I dag var der store legedag hos Jysk Rc truck i Roslev.
Det er en bane hvor der køres med alt i fjernstyret lastbiler eller hvad der nu passer i målestoksforhold det vil sige 1:14-1:16 om det så er en bil eller en kampvogn er lige meget.
Banen er opdelt i to haller med en bro imellem i to haller.
der er 2 truckstop hvor man kan holde en pause og snakke med de andre kører.
Vi havde også en lastbil med i dag, så det var rigtig sjovt at få lov til at se hvad den faktisk kan.
Næsten alt på banen er lavet med fjernstyret lastbiler og gravkøer osv. så det kommer til at tag noget tid inden den er færdig.
Fotograf: Dalby
29/06-17 Kl 09:13 Gas-ledningsbrud, ej antændt på Mågevej i Horsens
Klokken 09:13 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( station Horsens ) en tur til Mågevej
hvor alarmen gik som Gas-ledningsbrud, ej antændt, da man kommer frem finder man ud af at der ikke er gas i gasledningen og returner igen til Brandstationen igen
Fotograf: Dalby
25/06-17 Kl 13:09 Bygningsbrand Villa / Rækkehus ved Hovedgård
Klokken 13:09 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Sogneskellet nær Hovedgård hvor alarmen gik som brand i villa /rækkehus og der man kommer frem der er godt gang i den, der er der flammer igennem taget. Man begynder at få så meget af indboet ud som muligt.
Taget faldt sammen på grund af alt det vand der er brugt så hus er halvvejes brændt ned og resten af huset er vand og røg skadet. Brand er startet efter ejeren har brugt en ukrudtsbrænder.
Fotograf: Dalby
18/06-17 Kl 17:57 Mindre forurening mindre spild i Brædstrup
Klokken 17:57 blev Sydøstjyllands brandvæsen station Brædstrup endnu engang kaldt til OK Tanken på Søndergade i Brædstrup. Ved brandvæsnets ankomst viser det sig at der var nogle der havde overset et skilt at tanken var lukket så da de tanker løber der mere brandstof ud på jorden.
Brandvæsnet får smidt noget kattegrus på brandstoffet og får det samlet op.
Fotograf: Beredskabdk.net
18/06-17 Kl 14:45 Mindre forurening mindre spild i Brædstrup
Klokken 14:45 Blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup kaldt til Søndergade ved OK Tanken i Brædstrup.
Ved ankomst til stedet viste det sig og være en slange fra en benzinstander der var knækket,
Hvorfra der var løbet en del brandstof ud af slangen.
Brandvæsnet gik straks igang med at få smidt kattegrus på det spildte brandstof og kørte kort tid efter hjem til stationen.
Fotograf: Beredskabdk.net
17/06-17 Kl 07:00 Familieturen gik i år til BonBon Land
Kl 07:00 kørte 2 busser fra Vågøvej med kursen mod BonBon Land i alt var der 94 personer med.
Da vi kommer frem ca Kl 10:00 var der allerede en masse mennesker der skulle ind.
Der er en del forlystelser den vildeste var nok Svend Svingarm den skulle jeg ikke prøve på grund af dårlig ryg.
Der var også mulighed for at blive brandmand for en dag da Midt & Sydsjælland Brand & redning ( station Næstved ) var på besøg der kunne man prøve at slukke en brand i en gryde med brandtæppe, man kunne også se hvordan brandvæsnet arbejder hvordan de klipper biler op. der var også mulighed for at komme op i stigevognen og se BonBon land fra oven og jo det skulle da prøves, da vi var oppe i 25 M højde gik alarmen brand i Villa/Rækkehus så gik det stærkt for vi skulle ned i en fart og på vej ned var de andre brandfolk ved at være klar til at køre hvad der faktisk skete ved jeg ikke af gode grunde, og hvornår de kom tilbage vides heller ikke men alt i alt en rigtig fed dag med kollegaerne.
Fotograf: Dalby
04/06-17 Kl 12:59 Bygningsbrand gård med fare for dyr ved Stouby
Kl 12:59 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Hornsyld ) en tur til landbjergvej ved Stouby hvor alarmen gik som bygningsbrand gård med fare for dyr.
Da man kommer frem er der røg i en svinestald så man begynder at slukke branden, man løsner nogle tagplader for at se om der stadig var gløder under taget.
hvad der er sket vides ikke
Fotograf: Dalby
27/05-17 Kl 13:00 Juelsminde Rally 2017
Kl 13:00 gik startet til Juelsminde rallyløbet, det forgik inde i Juelsminde by.
kørerne skulle også andre steder hen, både omkring Rårup, omkring Hornum Østermark , i Barrit. Alle prøverne skal køres 2 gange både med uret og mod uret, nogle af prøverne var lavet lidt om.
Så det store spørgsmål er om vores lokale kører er klar til kamp, Ib Kragh fra Juelsminde og Jesper Bisted fra Horsens. Den første prøve gik ikke så godt for Jesper men som tiden gik blev tiderne bare bedre og bedre
lige indtil en tændspole satte en stopper for det. 2 af prøverne blev aflyst på grund af vejene var blevet varme så asfalten blevet kørt op.
Fotograf: Dalby
19/05-17 Kl 16:00 Stafet For Livet 2017
Kl 16:00 statet Stafet For Livet 2017, hvor der blev holdt en tale og rapperen PerVers rappede nogle nummer da han var færdig skulle fighterne gå æresrunden. så var det Vor Frelser Børnekor der skulle på senen inden Pegani skulle underholde børnene. Man kunne også få varmet op hos Horsens Crossfit, inden bumels venner skulle spille på senen. Kl 21:30 der er lysceremoni for alle dem der har mistet en til kræften.
Til slut spiller FaunLegacy på senen.
Det var hvad der sker udenfor men der er også noget fightere.
Hvor der vil være velkomst i Fighter teltet og fightertale med Jeanette Krog.
Underholderingen stod Hans Bergur Nielsen for inden åres Fighter billedet skulle vises frem og Det var Charlotte Haüser der havde fået æren og lave det rigtige flotte maleri.
Fotograf: Dalby
16/05-17 Kl 17:00 Biler og Stegt flæsk på Hotel Pejsegården i Brædstrup
Kl 17:00 var der igen Biler og Stegt Flæsk det var der også for 4 uger sin men der var vejret ikke det bedste, men det var det i dag for der var rigtige mange der var kommet forbi der var rigtige mange Motorcykler men også biler både nyrer men også ældre, der kom også 2 Ford T modeller.
også amerikaner var der også en håndfuld af Både Ford Thunderbird men også Ford Mustang
Fotograf: Dalby
14/05-17 Kl 09:00 Cars and Coffee - EXXIT 59
I dag kl 09:00 var der traf ved The Diner hvor all biler er velkommen både amerikaner og andre biler, der kom også en del motorcykeller. The Diner kom med gratis kaffe
Fotograf: Dalby
13/05-1 Kl 10:15 HIC Non-Stop Shooting 2017 I Horsens
Kl 10:15 kunne man se ungdomsspiller fra HIC Basket.
De skulle i 20 min for U10 ellers er det 10 min for resten, man skal ramme nettet så mange gang som muligt for hver gang man ramte nettet kostet det 10 kr.
der var mange der havde sponsorere så max beløbet er 1000 kr.
3 af HIC spillerne kom forbi for at hjælpe med at hente bolden for tiden går jo
Fotograf: Dalby
03/05-17 Kl 16:25 Brand i lastbil i Lund
Kl 16:25 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Lund hvor en skraldebil var gået ild i men ikke bilen men skradet bag bilen.
Man var nød til at skære i siden af den for at komme der ind da man havde fået slukket så meget som muligt kørte man til Endelavdevej for at få tømt bilen og få slukket resten af branden
Fotograf: KHC
02/05-17 Kl 13:44 Mindre ulykke på Gl. Aarhusvej i Viborg
Kl 13:44 måtte Midtjysk Brand & redning ( Station Viborg ) en tur på Gl. Aarhusvej hvor alarm gik som FUH Fastklemt, da man kommer frem der er 2 biler der er kørt sammen og det eneste der er sket er en bøjet nr. plade. Men selv om det ser uskyldigt ud kan det godt være at personen i den første bil har fået piskesmæld.
Fotograf: Dalby
29/04-17 Kl 13:55 Mindre bygningsbrand i udehus i Østbrik
Klokken 13:55 blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Horsens kaldt til Sattrupvej i Østbirk, Hvor et mindre udehus stod i brand.
Ved brandvæsnet ankomst fik man hurtigt slukkede branden og brandvæsnet kunne kort tid efter forlade stedet igen.
Fotograf: Beredskabdk.net
29/04-17 Kl 11:00 American wheel day hos Dækimporten
kl 11:00 åbent dækimporten deres årlige amerikaner træf hvor man kan købe nye dæk og fælge, der var en der kom fra Viborg kun for at få nye fælge så da de var sat på kørte han tilbage til Viborg.
men på grund af vejret var der ikke ret mange biler dernede, men de kom senere på dagen. der var også åben hus i Woodward Avn car club på Vegavej samme dag så der var en flok der tog derned ved 15 tiden.
om aften var der spisning og senere på aften musik med dr. diesel
Fotograf: Dalby
28/04-17 Kl 06:30 Hjemmeværnskompagni Horsens rejser til Bornholm
Her til morgen skulle Hjemmeværnskompagni Horsens på øvelse på Bornholm, så der var ca 124 soldatter der var klar til turen. det startet med at man fik order på at op føre sig ordenligt på Bornholm osv. Da det var overstået så skulle alle mand / Kvinder i bilerne så gik det derud af.
Vi fik at vide at hvis hele convoyen skulle køre lige efter hinanden så ville det fylde ca 4.3 Km.
Men hvad der sker på Bornholm ved vi ikke da vi ikke kunne komme med
Fotograf: Dalby
27/04-17 Kl 18:15 2. DM finale i basket mellem HIC og Bakken Bears
Her til aften tog HIC mod Bakken Bears i Forum Horsens og Hic kom godt fra start men fra anden qurter gik det ned af bakke. Det var lisom HIC ikke kunne få spillet til at virke
Fotograf: Dalby
21/04-17 Kl 12:02 Min. foruredning ved FUH
I dag Kl 12:05 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Hedensted ) en tur til Horsens syd frakørselen, der var en lastbil og en personbil kørt sammen.
bilen var kommet fra motorvejen E45 og havde kørt ud foran lastbilen, der prøvet at ondvide for ikke at ramme bilen så lastbilen måtte over en helleanlæg, men bilen blev ramt på siden, men hvor bilen blev af det vides ikke vi kunne ikke finde den. En anden lastbil fik trækket forvognen væk fra vejen så den blevet parkeret på en resteplads tæt ved. Hedensted Brandvæsnet fik ryddet vejen for jord og fik styr på trafikken imellem tiden
INFO: Nu kan de godt være det under folk hvorfor det er Hedensted Brandvæsnet der er kørt til Horsens syd, med det er fordi Hedensted Kommune dækker Horsens syd det vil sige at det også gæller Brandvæsnet.
Fotograf: Dalby
17/04-17 Kl 17:00 Biler og Stegt Flæsk på Pejsegården i Brædstrup
I dag Kl 17:00 var biltræf på Pejsegården hvor alle biler er velkommen både Veteranbiler, Vintagebiler, specialbiler og motorcykeller.
Mange havde tilmeldt sig men på grund af vejret så kom der ikke de biler som de havde håbet på, så mange havde taget hverdagsbiler.
Var man blevet sulten så kunne man købe Stegt Flæsk med persillesovs og kartofler, og det var noget folk godt kunne li for der var totalt fuld hus så de var nød til at finde flere border så der var plads til dem alle.
Fotograf: Dalby & KHC
15/04-17 Kl 12:00 1. DM Rallyløb i Süderbrarup ved Flensburg / Tyskland
I dag Kl 12:00 gik starten til 1. DM i rally hovedparten af bilerne var dansker men der var også både tysker og svensker.
Der skulle køres 6 prøver i alt, nu var spørgesmålet om Jesper Bisted kunne komme over Ib Kragh og det gik godt i første prøve, en fejl fik Ib til at miste ca 4 min op til Jesper. Hvad der skete der ude vides ikke men prøven blev aflyst efter ca 11 biler var kørt igennem start.
2. prøve gik også som det skulle der var også nogle biler der røg af, så den også blev aflyst.
3. prøve gik også indtil 3. omgang så røg der ca 7 biler bl.a. Jesper Bisted. løbet blev aflyst der var en bil der kørte ind i et træ og skulle kigget efter på sygehuset så både Brandvæsnet og ambulance blev tilkaldt.
Vi har ikke billeder fra de steder hvor bilerne forulykker, og der er heller ikke rigtige billeder fra prøverne for da vi kom frem var prøverne aflyst men et par stykker blev det dog til tros alt.

Vi takker både Bisted Motorsport og KN Foto for at komme med igen i dag for at tage nogle billeder vi håber at få lov til det igen

Fotograf: Dalby
08/04-17 Kl 09:00 Hammel Autolak Rally Grand Prix 2017 ved Kongensbro
I dag Kl 09:00 startet Rallyet op for år det startet med en Rallytest ved Borre for at finde ud af om bilerne er klar. Der var især en der havde glædes sig rigtig meget og det var lokale Jesper Bisted, det var hans første køretur i hans Ford Fiesta Super 2000 ( S2000 ) og som han selv siger er han meget tilfreds med bilen også lyder den godt.
Bagefter var der Rally nede i Muncks grusgrav hvor der skulle køres 3,5 omgange.
Der bliv kørt flere forskellige klasser alt efter hvad for nogle biler og HK de havde det var næsten alt fra en ældre Triumph til en ny Opel Adam.
Som dagen gik kunne man se at Jesper Bisted lærte bilen at kende og det endte også med en banerekord men den anden lokale Ib kragh lå på Første pladen under hele løbet men det var ikke sek. mellem Ib og Jesper, og det er godt klart når det er første gang han køre i den.
Der skulle også køres semifinalepladser og det så rigtig godt ud for Jesper han rigtig godt og var rigtig tæt på Ib
men en sten ødelade det hele for ham, han ramte den og blev kastet over i den anden sige af vejen og ind i et stålhegn var det sket ca 2 M før var bilen faldet ca 4 M ned i, så man skulle tænke hurtig hvordan man fik bilen fri uden den ville falle ned, så man fik fat i 2 gaffeltrucks en for at holde bilen og den anden for at trække den fri men der skulle skæres nogle af stålhegnet for at få den helt fri men det lykkes.
Som man siger i motorløb der er ikke langt sejer til fiasko.

Vi takker både Bisted Motorsport og KN Foto for at komme med i dag for at tage nogle billeder vi håber at få lov til det igen

Fotograf: Dalby
07/04-17 Kl 14:45 Beredskabsstyrelsen er gået massivt ind for at finde Kaj
Det er snart en uge sin at Kaj er forsvundet fra Lindehøj Plejecenter og politiet har søgt med hunde uden held i dag kom Beredskabsstyrelsen og søgte i Nørrestrand med båd og på landjorden blev der også kigget over alt man søgte ca 50 M af gangen.
Man regner med at forsætte lørdag for at finde ham.
Fotograf: Dalby
UNIKKE BESØG
Synes godt om os på Facebook
Login som bruger her

Opret som bruger
Log ind her
Fotografer
Dalby
Michael
Peder
Mulle
Jørn
Ole
Kirsten
Samarbejdspartner

JP-tryk
Bomles Venner
Chr. Holmsgades Autoværksted
Solion.dk
Den Gule Fare
Newsbreak
Beredskabdk
Alarm112midtjylland.dk
Bisted Motorsport
Brugerafstemning
hvornår er i inde på hjemmesiden, er det om

Morgen
Morgen
0% [0 Stemmer]

Formiddagen
Formiddagen
0% [0 Stemmer]

Middagen
Middagen
0% [0 Stemmer]

Eftermiddag
Eftermiddag
0% [0 Stemmer]

Aften
Aften
67% [2 Stemmer]

Natten
Natten
0% [0 Stemmer]

På alle tider af døgnet
På alle tider af døgnet
33% [1 Stemme]

Stemmer: 3
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 10-04-2017 23:35:56

Afstemningsarkiv
Nyheder
Tilfældige nyheder
28/08-15 Kl 14:00 St... 1822
1751
02/05-15 kl. 10:00 Å... 1975
01/01-14 Kl 0:00 Nyt... 2092
07/06-15 Kl. 14:57 B... 1888
Populære nyheder
19/10-13...Kl 09:00 ... 5705
09-03-13 Detroit Mot... 5661
09/05-13 Traktortræk... 5360
13/04-13...kl 18:00 ... 5118
19/01-14 kl Ca 15:10... 4869
Info om nyheder
Nyheder i databasen: 843
Læst antal gange: 1518384
Reklamer
Copyright © Made by Dalby 2013 Hosted by solion.dk Alle billederne er taget med NIKON. Alle billeder på freelance-billeder.dk er freelance-billeders ejendom og må ikke benyttes uden skriftlig tilladelse fra indehaveren Kontakt Freelance-billeder.dk på 61 100 390 eller på dalby@freelance-billeder.dk

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

5,450,099 Unikke besøg

Original DAJ Blue Theme by: Dustin Baccetti · Ported for PHP-Fusion v6 by: Fuzed Themes · Converted to PHP-Fusion v7 by Dalby