21/02/2018 03:51:38  
 
Navigation
Besøgende
Gæster online: 1
Brugere online: 0
Antal brugere: 26
Ikke aktiverede: 0
Nyeste bruger: solveig
10 nyeste brugere: Klik her
 1,823,678 Unikke besøg
1007 Besøg pr. dag
Instagram

twitter

Reklamer
Velkommen
Vi er frivillige fotografer som ønsker at dele vores billeder med andre mennesker. Vi tager bla billeder af: Begivenheder. F.eks Havnefester, Natur, Dyreliv, Alarmer, Sport Kampe. Og alt hvad der ellers fanger vores interesse. vi har osse mulighed for at lave billeder for private kunder. Opret dig som bruger,så vil du få adgang til sidens mange billeder. Har du et kamera og har du mod på at tage billeder..så kan du ansøge som fotograf ved at maile på dalby@freelance-billeder.dk .skriv lidt om dig selv. eller du kan ringe til 61 100 390 Mvh Freelance-billeder.dk
Info: Freelance-billeder.dk har lavet en aftale med Bomles venner med at hjælpe dem med at hente deres udstyr og tag billeder af dem når de spiler rundt omkring i landet. Vi er begyndt at tag billeder af rallyløb rundt omkring i landet da vi tager billeder til Bisted motorsport deres Hjemmeside kan ses længer ned af siden. HUSK AT OPRETTE DIG SOM BRUGER
01/01-18 kL 00:00 GODT NYTÅR 2017 / 2018
Igen var vi i Gedved for at fejre nytår og selv om Gedved er en mindre by var det ikke fyrværkeriet der var sparet på vi ankom kl ca 17 og der var der gang i den allerede og da 17 blev til 18 gik det helt agurk men ca kl 01:30 var der ro så det var svært at tro at det der for 1 time sin var knald på.
Godt nytår ses i 2018
Fotograf: Dalby
31/12-17 GODT NYTÅR
Teamet bag Freelance-billeder.dk ønsker alle bruger og besøgene et godt nytår
Vi har ikke været så aktiv i efteråret da jeg har været i gang med at tag det store kørekort til lastbil
Men vi håber i 2018 bliver et godt år der er allerede planlagt nogle fotoopgaver
Med Venlig Hilsen
Freelance-billeder.dk
17/12-17 kl 14:01 Bygning Etageejendom i Horsens
Her til eftermiddag måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Ryesgade hvor alarm gik som brand i etageejendom og da man kommer frem kommer er også røg fra en af ejendommen.
Man kigget igennem med varmesøgene kamera for at se om der var brand derinde men røgen kom ud fra den ejendom ved sin af, så man valgte at pille døren af for at se hvad der var der brændte derinde.
Da man kommer derind der er ikke noget der brænder og den røg man så var damp fra betonen der var ved at tørre og det kolde vejr vi har i øjeblikket giver damp så efter ca 45 min returnere man igen.
Fotograf: Dalby
17/12-17 Kl 10:32 Brand i indrustribygning i Hovedgård
Her til formiddag måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet en tur til Hovedgård hvor alarmen gik som brand i industribygning.
Da man kommer frem er bygningen totalt røgfyldt og da man ikke ved hvad der brænder indenfor tilkalder man en sprøjte mere for en sikkerhedes skyld, da man ikke viste om det hele ville brænde da der var noget træ der brændte, men så galt gik det ikke man fik det træ der brændte ud af bygningen og sprøjtet vand på det
Politiet spærret området af mens brandvæsnet slukket branden.
Fotograf: Dalby
22/11-17 kl Ca 16:30 Lastbil væltede på Sundvej i Horsens
Her til eftermiddag var en lastbilschauffør noget uheldig da hans sættevogn tippet da han skulle lægge noget grus af, sprang hydraulikrør på sættevognen det endte med at den lå på siden.
Sundvej var spærret i ca 3 timer mens man fik den på højkandt igen
Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) blev også kaldt til Sundvej da der var mindre forurening
Fotograf: Peder
29/10-17 Store oversvømelser efter stormen Ingolf ved Horsens Havn
Efter stormen Ingolf var der varslet oversvømmelse i Horsens mellem 1,50 til 1,90 M over daglige vande hvor det skulle toppe omkring kl 21.
De steder der var ramt var Lystbådehavn, omkring Bilka og Horsens Havn.
Man valgte at spærre flere veje af på grund af vand på Vejen
Bilka lukket også da man var bange for at vandet ville komme ind i butikken

VI TAKKER FOR DE FREMSENTE BILLEDER
Fotograf: Bruger af siden
23/09-17 Kl 10:00 8 Års Føselsdag hos Jysk RC Truck i Roslev
I dag var en tur hos Jysk RC truck i Roslev, hvor RC banen havde 8 års fødselsdag så der var rigtig mange mennesker med fjernstyret lastbiler og alt muligt andet inden for RC ( fjernstyret udstyr )
til middag var der pølser og brød og til eftermiddag var der som det høre til en fødselsdag boller og kakao.
RC bilerne skal være i skala 1:14 eller 1:16 men alt er velkommen bare de er i de rigtige forhold om det så er en lille bil eller en stor lastbil betyder ikke noget bare de er fjernstyret
Næste gang der er træf er den 21/10 i Roslev
Fotograf: Dalby
11/08-18 kl 17:30 Traktortræk i Rårup
Efter Forvang kørte vi til Rårup hvor der var traktortræk, der skulle køres i flere klasser
klasserne bestod af Standard, Farm, og Specialbyggede traktor som show / opvisning.
Det var rigtig godt besøgt, så det var ligt svært at tag billeder men det gik jo
Fotograf: Dalby
11/08-17 Kl 17:00 Rally show i Forvang
Kl 17:00 gik starten til års rally show i Forvang hvor der var ca 70 rallybiler til start bla. lokale Ib Krage fra Juelsminde men det var nu ikke kun rally, der var også andet at kigge på bla. gamle biler både amerikanske og andre bilmærker. BOOSTED Magazine var der også med nogle fede biler.
Fotograf: Dalby
10/08-17...kl 21:30 Gylleudslip på forladt gård på Silkeborgvej ved Horsens
Sydøstjyllands Brandvæsen (station Horsens) måtte ud på Silkeborgvej da der var anmeldt en støtte gylleudslip...gyllen stod ca ½ meter op i en lade. gården har været ubeboet i ca 3½ år. gyllen og regnvand har gjort at det er løbet over....miljøvagten ankom for at se skaderne...hvad der skal gøres vides ikke lige nu.
Fotograf: Dalby
10/08-17 Kl 16:37 Brand på Hotel Impala Silkeborg
Klokken 16:37 blev Midtjysk brand og redning station Silkeborg kaldt til brand på Hotel Impala i Silkeborg.
Brandvæsnet kæmper i øjeblikket med og få slukkede branden.
Det brænder i øjeblikket kraftigt fra bygningen, Branden er begrænset til hovedbygningen

!! Opdateres !!
Fotograf: Bettemy & Alarm112Midtjylland.dk
02/08-17...kl 19:44 Lejlighed udbrændt i Sjællandsgade i Horsens
Kl 19:44 måtte Sydøstjyllands Brandvæsen ( station Horsens) en til Sjællandsgade da der var udbrudt brand i en etageejendom på Sjællandsgade.
Ved ankomst stod der røg ud fra flere vinduer, men brandvæsnet fik hurtigt styr på branden, ingen kom noget til ved branden. og årsagen til branden kender vi ikke. Men en person iført hvid overtræksdragt blev ført væk af politiet.
vi opdatere når vi ved mere.
Fotograf: Dalby
30/07-17 Kl 21:01 FUH med ild i bil i Lund
Kl 21:01 Måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( station Horsens ) en tur på Silkeborgvej i Lund hvor alarmen gik som FUH med Ild i bil da man kommer frem holder er en bil på tværs af vejen og folk omkring ulykkesstedet havde været i gang med at slukke branden med pulverslukker inden brandvæsnet kom frem men for en sikkerhedet skyld havde brandvæsnet taget deres HT´er frem men den fik de ikke brug for
Silkeborgvej blev spæret.
Der blev kaldt 4 ambulancer samt læge. det er endnu uklart hvor mange personer der var i men folk blev behandlet i ambulancerne og en person stod med håndjern. en hundepatrulje blev også tilkaldt da der muligt var undløbet flere personer fra stedet.
da men skulle vende på bilinspektør der skal se om bilen er i orden og måle op osv.
til sidst kom SOS Dansk Auto Hjælp og fjernet bilen.
Den forulykke bil blev føret af en 17 årige mand der slap uden alvorlige skader.
Det viste sig at bilen var stjålet og kørte med høj fart igennem Lund hvor føren mistet herrerdømmet over bilen der rammer et plankeværk, alle i bilen var mellem 14 og 17 år som alle stak af fra stedet men i Lund by er ikke ret stor så alle i området gik i gang med at søge efter dem inden politiet kom, der fandt de to af drengene ca 0.5 km væk
Fotograf: Dalby
24/07-17 Kl 09:00 Turen gik til Ribe
I dag var vi i Ribe for at se byen, vi har aldrig været der før,
så vi gik rundt i byen inden Ribe Domkirke slår dørene op kl 12:00 der var koncert inden kl 12.
Der var mulighed for at komme helt op i tårnet, det er "kun" 50 M højt men der var bare 248 trin der skulle betrædes først inden man kom til toppen ca midt af tårnet der er et muserum, der kunne man se hvordan biskopen så ud i gammel tid til i dag, man også komme ind i kirken og det var helt klart et besøg vær.
kirken er 63 M lang og 36 M bred og det koster en flad 20er for at komme op i tårnet og det er pengene vær
også selvom det er lang og hårdt at nå toppen men når man kommer der op sikker en udsigt over Ribe
Fotograf: Dalby
24/07-17 Kl 16:51 Bygnings brand i Butik på Vestergade i Horsens
Kl 16:51 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Vestergade hvor alarmen gik som brand i butik. Da man kommer frem er der ild i taget så man går i gang med at slukke branden. Vestergade var spæret mens slukkingsarbejde stod på.
Det var en tom butik så der var ikke nogle der kom til skade under branden, man formoder at branden er påsat.
Fotograf: Dalby
19/07-17 Kl 08:00 En tur til Lille Vildmose
Lille Vildmosecentret er et oplevelses- og formidlingscenter beliggende i det nordøstlige Himmerland, ca. 28 km sydøst for Aalborg i hjertet af Lille Vildmose, et stort hedeområde på 75 km², ved Vildmosegaard. Centret er omgivet af et stort haveanlæg med en sø. Arealerne er offentligt tilgængelige, men i centrets åbningstid skal der i recpetionen købes entrébillet til områderne. I Lille Vildmosecentret kan du f.eks. se smukke naturfilm, flyve i ørnesimulatoren, køre en tur med tørvetoget og booke guidede ture ud i mosen. Lille Vildmosecentret har hele sæsonen spændende arrangementer for hele familien og de mindste vil elske mosens venlige trold, Lille Vildma, som har sin helt egen naturlegeplads, hvor børnene gennem leg kan opleve Lille Vildmoses naturmæssige overraskelser. I centrets reception kan du få informationer og kort, så du på egen hånd kan udforske Lille Vildmose. Besøg også centrets lille butik med souvenirs eller drik en kop kaffe i den hyggelige Café Soldug.
Lille Vildmose Naturskole har også hjemme på Lille Vildmosecentret. Naturskolen har flere ugentlige skolebesøg og gennemfører mange offentlige børnearrangementer.
KILDE: Wikipedia
Fotograf: Dalby
08/07-17 Kl 10:00 Store legedag hos Jysk Rc Truck i Roslev
I dag var der store legedag hos Jysk Rc truck i Roslev.
Det er en bane hvor der køres med alt i fjernstyret lastbiler eller hvad der nu passer i målestoksforhold det vil sige 1:14-1:16 om det så er en bil eller en kampvogn er lige meget.
Banen er opdelt i to haller med en bro imellem i to haller.
der er 2 truckstop hvor man kan holde en pause og snakke med de andre kører.
Vi havde også en lastbil med i dag, så det var rigtig sjovt at få lov til at se hvad den faktisk kan.
Næsten alt på banen er lavet med fjernstyret lastbiler og gravkøer osv. så det kommer til at tag noget tid inden den er færdig.
Fotograf: Dalby
29/06-17 Kl 09:13 Gas-ledningsbrud, ej antændt på Mågevej i Horsens
Klokken 09:13 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( station Horsens ) en tur til Mågevej
hvor alarmen gik som Gas-ledningsbrud, ej antændt, da man kommer frem finder man ud af at der ikke er gas i gasledningen og returner igen til Brandstationen igen
Fotograf: Dalby
25/06-17 Kl 13:09 Bygningsbrand Villa / Rækkehus ved Hovedgård
Klokken 13:09 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Sogneskellet nær Hovedgård hvor alarmen gik som brand i villa /rækkehus og der man kommer frem der er godt gang i den, der er der flammer igennem taget. Man begynder at få så meget af indboet ud som muligt.
Taget faldt sammen på grund af alt det vand der er brugt så hus er halvvejes brændt ned og resten af huset er vand og røg skadet. Brand er startet efter ejeren har brugt en ukrudtsbrænder.
Fotograf: Dalby
18/06-17 Kl 17:57 Mindre forurening mindre spild i Brædstrup
Klokken 17:57 blev Sydøstjyllands brandvæsen station Brædstrup endnu engang kaldt til OK Tanken på Søndergade i Brædstrup. Ved brandvæsnets ankomst viser det sig at der var nogle der havde overset et skilt at tanken var lukket så da de tanker løber der mere brandstof ud på jorden.
Brandvæsnet får smidt noget kattegrus på brandstoffet og får det samlet op.
Fotograf: Beredskabdk.net
18/06-17 Kl 14:45 Mindre forurening mindre spild i Brædstrup
Klokken 14:45 Blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup kaldt til Søndergade ved OK Tanken i Brædstrup.
Ved ankomst til stedet viste det sig og være en slange fra en benzinstander der var knækket,
Hvorfra der var løbet en del brandstof ud af slangen.
Brandvæsnet gik straks igang med at få smidt kattegrus på det spildte brandstof og kørte kort tid efter hjem til stationen.
Fotograf: Beredskabdk.net
17/06-17 Kl 07:00 Familieturen gik i år til BonBon Land
Kl 07:00 kørte 2 busser fra Vågøvej med kursen mod BonBon Land i alt var der 94 personer med.
Da vi kommer frem ca Kl 10:00 var der allerede en masse mennesker der skulle ind.
Der er en del forlystelser den vildeste var nok Svend Svingarm den skulle jeg ikke prøve på grund af dårlig ryg.
Der var også mulighed for at blive brandmand for en dag da Midt & Sydsjælland Brand & redning ( station Næstved ) var på besøg der kunne man prøve at slukke en brand i en gryde med brandtæppe, man kunne også se hvordan brandvæsnet arbejder hvordan de klipper biler op. der var også mulighed for at komme op i stigevognen og se BonBon land fra oven og jo det skulle da prøves, da vi var oppe i 25 M højde gik alarmen brand i Villa/Rækkehus så gik det stærkt for vi skulle ned i en fart og på vej ned var de andre brandfolk ved at være klar til at køre hvad der faktisk skete ved jeg ikke af gode grunde, og hvornår de kom tilbage vides heller ikke men alt i alt en rigtig fed dag med kollegaerne.
Fotograf: Dalby
04/06-17 Kl 12:59 Bygningsbrand gård med fare for dyr ved Stouby
Kl 12:59 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Hornsyld ) en tur til landbjergvej ved Stouby hvor alarmen gik som bygningsbrand gård med fare for dyr.
Da man kommer frem er der røg i en svinestald så man begynder at slukke branden, man løsner nogle tagplader for at se om der stadig var gløder under taget.
hvad der er sket vides ikke
Fotograf: Dalby
27/05-17 Kl 13:00 Juelsminde Rally 2017
Kl 13:00 gik startet til Juelsminde rallyløbet, det forgik inde i Juelsminde by.
kørerne skulle også andre steder hen, både omkring Rårup, omkring Hornum Østermark , i Barrit. Alle prøverne skal køres 2 gange både med uret og mod uret, nogle af prøverne var lavet lidt om.
Så det store spørgsmål er om vores lokale kører er klar til kamp, Ib Kragh fra Juelsminde og Jesper Bisted fra Horsens. Den første prøve gik ikke så godt for Jesper men som tiden gik blev tiderne bare bedre og bedre
lige indtil en tændspole satte en stopper for det. 2 af prøverne blev aflyst på grund af vejene var blevet varme så asfalten blevet kørt op.
Fotograf: Dalby
19/05-17 Kl 16:00 Stafet For Livet 2017
Kl 16:00 statet Stafet For Livet 2017, hvor der blev holdt en tale og rapperen PerVers rappede nogle nummer da han var færdig skulle fighterne gå æresrunden. så var det Vor Frelser Børnekor der skulle på senen inden Pegani skulle underholde børnene. Man kunne også få varmet op hos Horsens Crossfit, inden bumels venner skulle spille på senen. Kl 21:30 der er lysceremoni for alle dem der har mistet en til kræften.
Til slut spiller FaunLegacy på senen.
Det var hvad der sker udenfor men der er også noget fightere.
Hvor der vil være velkomst i Fighter teltet og fightertale med Jeanette Krog.
Underholderingen stod Hans Bergur Nielsen for inden åres Fighter billedet skulle vises frem og Det var Charlotte Haüser der havde fået æren og lave det rigtige flotte maleri.
Fotograf: Dalby
16/05-17 Kl 17:00 Biler og Stegt flæsk på Hotel Pejsegården i Brædstrup
Kl 17:00 var der igen Biler og Stegt Flæsk det var der også for 4 uger sin men der var vejret ikke det bedste, men det var det i dag for der var rigtige mange der var kommet forbi der var rigtige mange Motorcykler men også biler både nyrer men også ældre, der kom også 2 Ford T modeller.
også amerikaner var der også en håndfuld af Både Ford Thunderbird men også Ford Mustang
Fotograf: Dalby
14/05-17 Kl 09:00 Cars and Coffee - EXXIT 59
I dag kl 09:00 var der traf ved The Diner hvor all biler er velkommen både amerikaner og andre biler, der kom også en del motorcykeller. The Diner kom med gratis kaffe
Fotograf: Dalby
13/05-1 Kl 10:15 HIC Non-Stop Shooting 2017 I Horsens
Kl 10:15 kunne man se ungdomsspiller fra HIC Basket.
De skulle i 20 min for U10 ellers er det 10 min for resten, man skal ramme nettet så mange gang som muligt for hver gang man ramte nettet kostet det 10 kr.
der var mange der havde sponsorere så max beløbet er 1000 kr.
3 af HIC spillerne kom forbi for at hjælpe med at hente bolden for tiden går jo
Fotograf: Dalby
03/05-17 Kl 16:25 Brand i lastbil i Lund
Kl 16:25 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Lund hvor en skraldebil var gået ild i men ikke bilen men skradet bag bilen.
Man var nød til at skære i siden af den for at komme der ind da man havde fået slukket så meget som muligt kørte man til Endelavdevej for at få tømt bilen og få slukket resten af branden
Fotograf: KHC
02/05-17 Kl 13:44 Mindre ulykke på Gl. Aarhusvej i Viborg
Kl 13:44 måtte Midtjysk Brand & redning ( Station Viborg ) en tur på Gl. Aarhusvej hvor alarm gik som FUH Fastklemt, da man kommer frem der er 2 biler der er kørt sammen og det eneste der er sket er en bøjet nr. plade. Men selv om det ser uskyldigt ud kan det godt være at personen i den første bil har fået piskesmæld.
Fotograf: Dalby
29/04-17 Kl 13:55 Mindre bygningsbrand i udehus i Østbrik
Klokken 13:55 blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Horsens kaldt til Sattrupvej i Østbirk, Hvor et mindre udehus stod i brand.
Ved brandvæsnet ankomst fik man hurtigt slukkede branden og brandvæsnet kunne kort tid efter forlade stedet igen.
Fotograf: Beredskabdk.net
29/04-17 Kl 11:00 American wheel day hos Dækimporten
kl 11:00 åbent dækimporten deres årlige amerikaner træf hvor man kan købe nye dæk og fælge, der var en der kom fra Viborg kun for at få nye fælge så da de var sat på kørte han tilbage til Viborg.
men på grund af vejret var der ikke ret mange biler dernede, men de kom senere på dagen. der var også åben hus i Woodward Avn car club på Vegavej samme dag så der var en flok der tog derned ved 15 tiden.
om aften var der spisning og senere på aften musik med dr. diesel
Fotograf: Dalby
28/04-17 Kl 06:30 Hjemmeværnskompagni Horsens rejser til Bornholm
Her til morgen skulle Hjemmeværnskompagni Horsens på øvelse på Bornholm, så der var ca 124 soldatter der var klar til turen. det startet med at man fik order på at op føre sig ordenligt på Bornholm osv. Da det var overstået så skulle alle mand / Kvinder i bilerne så gik det derud af.
Vi fik at vide at hvis hele convoyen skulle køre lige efter hinanden så ville det fylde ca 4.3 Km.
Men hvad der sker på Bornholm ved vi ikke da vi ikke kunne komme med
Fotograf: Dalby
27/04-17 Kl 18:15 2. DM finale i basket mellem HIC og Bakken Bears
Her til aften tog HIC mod Bakken Bears i Forum Horsens og Hic kom godt fra start men fra anden qurter gik det ned af bakke. Det var lisom HIC ikke kunne få spillet til at virke
Fotograf: Dalby
21/04-17 Kl 12:02 Min. foruredning ved FUH
I dag Kl 12:05 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Hedensted ) en tur til Horsens syd frakørselen, der var en lastbil og en personbil kørt sammen.
bilen var kommet fra motorvejen E45 og havde kørt ud foran lastbilen, der prøvet at ondvide for ikke at ramme bilen så lastbilen måtte over en helleanlæg, men bilen blev ramt på siden, men hvor bilen blev af det vides ikke vi kunne ikke finde den. En anden lastbil fik trækket forvognen væk fra vejen så den blevet parkeret på en resteplads tæt ved. Hedensted Brandvæsnet fik ryddet vejen for jord og fik styr på trafikken imellem tiden
INFO: Nu kan de godt være det under folk hvorfor det er Hedensted Brandvæsnet der er kørt til Horsens syd, med det er fordi Hedensted Kommune dækker Horsens syd det vil sige at det også gæller Brandvæsnet.
Fotograf: Dalby
17/04-17 Kl 17:00 Biler og Stegt Flæsk på Pejsegården i Brædstrup
I dag Kl 17:00 var biltræf på Pejsegården hvor alle biler er velkommen både Veteranbiler, Vintagebiler, specialbiler og motorcykeller.
Mange havde tilmeldt sig men på grund af vejret så kom der ikke de biler som de havde håbet på, så mange havde taget hverdagsbiler.
Var man blevet sulten så kunne man købe Stegt Flæsk med persillesovs og kartofler, og det var noget folk godt kunne li for der var totalt fuld hus så de var nød til at finde flere border så der var plads til dem alle.
Fotograf: Dalby & KHC
15/04-17 Kl 12:00 1. DM Rallyløb i Süderbrarup ved Flensburg / Tyskland
I dag Kl 12:00 gik starten til 1. DM i rally hovedparten af bilerne var dansker men der var også både tysker og svensker.
Der skulle køres 6 prøver i alt, nu var spørgesmålet om Jesper Bisted kunne komme over Ib Kragh og det gik godt i første prøve, en fejl fik Ib til at miste ca 4 min op til Jesper. Hvad der skete der ude vides ikke men prøven blev aflyst efter ca 11 biler var kørt igennem start.
2. prøve gik også som det skulle der var også nogle biler der røg af, så den også blev aflyst.
3. prøve gik også indtil 3. omgang så røg der ca 7 biler bl.a. Jesper Bisted. løbet blev aflyst der var en bil der kørte ind i et træ og skulle kigget efter på sygehuset så både Brandvæsnet og ambulance blev tilkaldt.
Vi har ikke billeder fra de steder hvor bilerne forulykker, og der er heller ikke rigtige billeder fra prøverne for da vi kom frem var prøverne aflyst men et par stykker blev det dog til tros alt.

Vi takker både Bisted Motorsport og KN Foto for at komme med igen i dag for at tage nogle billeder vi håber at få lov til det igen

Fotograf: Dalby
08/04-17 Kl 09:00 Hammel Autolak Rally Grand Prix 2017 ved Kongensbro
I dag Kl 09:00 startet Rallyet op for år det startet med en Rallytest ved Borre for at finde ud af om bilerne er klar. Der var især en der havde glædes sig rigtig meget og det var lokale Jesper Bisted, det var hans første køretur i hans Ford Fiesta Super 2000 ( S2000 ) og som han selv siger er han meget tilfreds med bilen også lyder den godt.
Bagefter var der Rally nede i Muncks grusgrav hvor der skulle køres 3,5 omgange.
Der bliv kørt flere forskellige klasser alt efter hvad for nogle biler og HK de havde det var næsten alt fra en ældre Triumph til en ny Opel Adam.
Som dagen gik kunne man se at Jesper Bisted lærte bilen at kende og det endte også med en banerekord men den anden lokale Ib kragh lå på Første pladen under hele løbet men det var ikke sek. mellem Ib og Jesper, og det er godt klart når det er første gang han køre i den.
Der skulle også køres semifinalepladser og det så rigtig godt ud for Jesper han rigtig godt og var rigtig tæt på Ib
men en sten ødelade det hele for ham, han ramte den og blev kastet over i den anden sige af vejen og ind i et stålhegn var det sket ca 2 M før var bilen faldet ca 4 M ned i, så man skulle tænke hurtig hvordan man fik bilen fri uden den ville falle ned, så man fik fat i 2 gaffeltrucks en for at holde bilen og den anden for at trække den fri men der skulle skæres nogle af stålhegnet for at få den helt fri men det lykkes.
Som man siger i motorløb der er ikke langt sejer til fiasko.

Vi takker både Bisted Motorsport og KN Foto for at komme med i dag for at tage nogle billeder vi håber at få lov til det igen

Fotograf: Dalby
07/04-17 Kl 14:45 Beredskabsstyrelsen er gået massivt ind for at finde Kaj
Det er snart en uge sin at Kaj er forsvundet fra Lindehøj Plejecenter og politiet har søgt med hunde uden held i dag kom Beredskabsstyrelsen og søgte i Nørrestrand med båd og på landjorden blev der også kigget over alt man søgte ca 50 M af gangen.
Man regner med at forsætte lørdag for at finde ham.
Fotograf: Dalby
06/04-17 Kl 23:49 Igen brand hos MC Gallerne i Horsens
Kl 23:49 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til
Hattingvej i Horsens, hvor der var brand hos MC Gallerne igen efter de er flyttet der er 3. gang at der er brand hos den to gang på Fuglevangsvej og nu her.
da man kommer frem der er ild inde i huset men den få man hurtig slukket igen og politiet undersøger og det er påsat.
Fotograf: Dalby
03/04-17 K 19:55 Storbrand på virksomheden POCA glasfiber i Hedensted
Kl 19:55 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Hedensted ) en tur til
Ndr. fabriksvej. Da man kommer frem brænder det meget kraftig i den ene ende så man får hjælp fra Vejle, Horsens , Hornsyld Trekantområdes Brandvæsnet, Beredskabsstyrelsen Midtjylland.
Som sagt så brændte det voldsomt i den ene ende så man går i gang med at slukke den men ca en time efter alarmen indgik stod det hele i flammer, så man gjorde alt hvad man for at rede kontoret men nogle af de ansatte fik travlt med at få vigtige ting ud Bl.a. en server og en masse af ringbind.
brandvæsnet kunne se at det var en af de svære opgaver at få styr på branden men de fik kontrol over den
der bliv også sendt sirenevarsel om at holde sig inden døre til sidst kom der 2 CAFS-Sprøjter fra Beredskab Øst
for at lægge skum over branden det er noget der er virker efter en times tid var der ikke flammer, men så er der en del efterslukknings arbejde tilbage. Der er ikke mere tilbage af virksomheden da en er brændt ned til grunden.
Der var ikke mennesker der kom til skade da der ikke var nogen på arbejde da branden brød ud
Fotograf: Dalby

Video: Dalby
03/04-17 Kl 15:43 Bilist kørte ind i et træ ved Øsbrik
Kl 15:43 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Stenbjergvej ved Østbrik, hvor en bilist var kørt ind i et træ personen bliv kørt med ambulance til syghuset i Horsens, hvor meget der er sket med personen vides ikke.
Bilen er en udlejningsbil den kommer ikke på vejen igen.
Brandvæsnet fik ryddet op så vejen igen er farebart
Fotograf: Dalby
01/04-17 Kl 03:00 Eftersøgning af en 74-årige mand ved Nørrestrand i Horsens
Poltiet og en redningshelikopter var i nat på jagt efter en 74-årige dement mand der var gået fra plejecentret Lindehøj ved 04:30 tid returneret redningshelikopteren igen uden held man forsætter eftersøgningen i dag. Man havde politihunde ude igen her til middag, politiet har bedt borgerne i Horsens omkring Lindehøj at kigge efter ham
Fotograf: Dalby
31/03-17 Kl 14:00 2 personer bliv dræbt ved Hasselager i nat
2 personer mistet livet i en soloulykke ved Hasselager her i nat.
bilen var kommet for lang over i rabatten og føreren mester herredømmet over bilen som køre ind i et træ,
personerne sidder i bilen der brænder og da politiet kommer kan de ikke gør noget får brandvæsnet komme og slukker bilbranden der ser man at der sidder 2 personer som er brændt ihjel
Ære væres deres minde
Fotograf: Dalby
31/03-17 Kl 12:00 På rundtur i Marselisborg Slot park i Aarhus
Marselisborg Slot ligger på Kongevejen 100 i det sydlige Aarhus i den nordlige ende af Marselisborgskovene ved Mindeparken.
Slottet blev bygget i 1899-1902 af arkitekten Hack Kampmann. Det var "folkets bryllupsgave" til det senere kongepar, kong Christian 10. og dronning Alexandrine, der startede traditionen med at bruge det som sommerresidens. Det ligger på det tidligere Havreballegårds jorder.
Marselisborg Slot er skænket til "den til enhver Tid regerende Konge i Danmark" og kan således ikke arves af andre end den, der arver tronen. Det blev oprindeligt kaldt Prinseboligen i Jylland og det var et vigtigt led i forsøget på at knytte Kongefamilien nærmere til Jylland, hvor den ikke havde haft egentlige boliger i århundreder.
Ved dronning Alexandrines død i 1952 overtog kong Frederik 9. slottet. I 1968 overdrog kong Frederik 9. Marselisborg til tronfølgeren Margrethe og den senere prinsgemal. Samtidig blev slottet moderniseret for midler indkommet ved folkegaven 1967.
Marselisborg Slot er en folkegave i den forstand, at projektet var finansieret af frivillige økonomiske bidrag og anlagt på en grund foræret af Aarhus Kommune til formålet. Flere andre danske byer og virksomheder blev inddraget i projektet, da prinseslottet skulle møbleres; heriblandt Horsens, Vejle, Randers, Ålborg og Thisted og for at nævne nogle stykker. Indsamling påbegyndtes i efteråret 1897, og var fra begyndelsen organiseret af stiftamtmand Dreyer, baron J. Rosenkrantz fra Sophiendal og godsejer Chr. Neergaard fra Aakjær. Den 20. maj 1898 stillede Aarhus Kommune 10 tønder land jord til rådighed for prinseslottet og herefter påtog arkitekt Hack Kampmann sig opgaven at udarbejde bygningsplanerne sammen med den københavnske stadsingeniør Charles Ambt. Anlægsgartner L. Chr. Diederichsen påtog sig opgaven med at anlægge parken. Det samlede budget lød på kr 150.000.
Den 7. juni 1902 stod boligen færdig og den blev herefter foræret som bryllupsgave til Kronprins Christian og hans brud Alexandrine af Mecklenburg-Schwerin, fra det danske folk. Kort tid efter overtagelsen foreslog prinsen at forpagte de 30 tønder land foran slottet ned mod bugten for ikke at få bebyggelse her, der kunne ødelægge udsigten. Den 11. juni 1902 godkendte Aarhus byråd dette ønske, og der blev lavet en forpagtningskontrakt på ti år, mod 40 kroner pr. tønde land i afgift. Samtidig fik prinsen forkøbsret til hele arealet, der senere blev til Mindeparken.
Gennem tilkøb af jord i 1913-17, forøgede kong Christian 10. slotsparken og haveområdet bagved til 23½ tønder land.
I 1913 blev der opført en gardergård sydvest for slottet. I 1915 en kavalérbygning. I 1967/68 lod kong Frederik 9. opføre vagtbygningen, som ligger ved indkørslen til slotsområdet. Fra 1974 til 76 er der plantet ca. 500 gamle rosensorter i slotsparken.
Slotsparken blev i 1974 åbnet for offentligheden, når kongehuset ikke bor på slottet. I den forbindelse overtog Aarhus Kommune vedligeholdelsen af parken.
I slotsparken er der opstillet forskellige skulpturer feks.:
Fontæne udført af billedhuggeren Jens-Flemming Sørensen
Skulptur, "Grand Couple" af den franske kunstner Étienne-Martin
Skulptur af billedhuggeren Sonja Ferlov Mancoba
Malteserbue skænket af Maltas premierminister Dom Mintoff
Bygningsspir fra en bygning fra 1918-tals bygning fra Københavns sydhavn
Blomsterkumme, der formentlig stammer fra Skagen
Granit-skulpturene "Tre løver og ni hjerter" af Claus Ørntoft er de senest opførte og måske mest markante.
Fotograf: Dalby
30/03-17 Kl 19:30 Øvelse hos Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) på Horsens Fjord
Her til aften holdte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) øvelse på Horsens Fjord, hvor man først fik båden i vandet og bagefter snakket man om øvelsen forløb for at til sidst komme ud på vandet
Fotograf: Dalby
29/03-17 Kl 21:13 Større olieforuredning ved Julsminde
Her til aften måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Klakring ) en tur ti Gludvej hvor der var smidt et 5 Km langt spor af hydraulikolie der stammer fra en lastbil eller en traktor. Brandvæsnet ha tilkaldt en sandspreder til at suge olien op, for vejen er glat
Fotograf: Dalby
27/03-17 Kl 05:44 En tom grisetransporter væltet her til morgen ved Give
Her til morgen var der en grisetransporter der væltet ved Give, lastbilen lå på tværs af vejen som er en primærrute. Lastbilschaufføren sad teknisk fastklemt så man valgt at skære forruden ud får at få ham ud så sikker ud som muligt men havde ikke rigtig taget noget vider skade men bliv for en sikkerhedes skyld kørt til skadestuen i Kolding.
Man havde noget problemer med at få den på vejen igen da en af wiren knækket over på grund af vægten, men det lykkes så den kom tilbage på sporet, så der er noget rengøring af vejen og lastbilen bliv kørt væk.
Vejen bliv genåbnet igen ca kl 11
Fotograf: Dalby
27/03-17 Kl 07:15 Bygningsbrand i Gård i Brædstrup
Klokken 07:14 blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup og Indsatsleder Horsens kaldt til brand på Brokhøjvej i Brædstrup.
Ved ankomst til stedet ryger det meget fra en af bygningerne.
Brandvæsnet får hurtigt branden underkontrol.
Ingen personer er kommet noget til under branden.
Fotograf: Beredskabdk.net
25/03-17 Kl 09:00 Den orginale Olsen bande bil
Men der var jo lige en bil der ikke blev sagt i sidste nyhed og det var at den ægte Olsen bande bil også var der, det er en Chevrolet Bel Air fra 1959 som er kendt i Olsen bandene filmene nr. 8 til 13.
Det var en kæmpe Olsen bande fan der viste at den findes et sted i landet så med hjælp fra Nordisk film lykkes det at finne den, men for at sige det som det var så var den bund hammerne rusten. Men bilen bliv købt for mange penge men som den store fan som han nu er nu skal det lige siges at han er mekaniker og har sig ejet værksted
så meget af det har han selv gået og lavet men også hjælp fra andre. Så han gik i gang med bilen og ca 1000 arbejdes timer senere er bilen blevet synet og er klar til de danske veje.
Morten Grunwald ( Benny ) har sagt ja til at køre den igen for det var ham de kørte bilen i filmene også
Den politibil der holder ved sin af er en tro kopi af en af dem der var med i Olsen bandene filme

Man kan læse meget mere om bilen Olsen bandene bilen klik her

Fotograf: Dalby
25/03-17 Kl 09:00 Forårs Bilmesse & Brugtmarked 2017
Kl 9:00 slog MESSE C dørene op til dette års bilmesse & brugtmarked hvor der i var
temaet filmbiler var der biler fra James Bond´s Aston Martin V12 Vanquish fra filmen " Die Another day "
men der var også andre filmbiler bl.a. Messerschmitten fra Øbberbøv og poeten og lillemor og replika biler fra fast & furious men også den bil rotterne kørte i i filmen midt om natten men ellers var der mulighed for at købe alt muligt ting og sager både til biler, motorcykler og knalleter.
En del bilklubber var der også + et stort kærmmermarked
Fotograf: Dalby
24/03-17 Kl 09:00 Transportmessen 2017
I denne uge ( torsdag til Lørdag ) der er Transportmesse i messecenter Herning
Der var alt fra lastbiler til minibusser. Volvo var der med verden hurtigste lastbil med en topfart på 256 Km/t,
så det må være det man kalder en voldsom Volvo.
Der var en dobbeltdækkerbus den havde 420 HK og 2500 NM pris 3,4mill tager man dens kvadratmeter svare det til ca 52 m2 Pr etage. der var også en masse af boder hvor man kunne få spørgsmål hvordan man får en stort kørekort til forsikringer eller hvordan man bliver vognmand, men man kunne også købe lire til trucken lys var der en del boder af men også med værktøj og donkrafter i store størrelser og vaskemaskiner ikke den der bruges hjemme til tøjet men til at vaske lastbilen eller bussen med.
Blev man sulten så kunne man også købe mad både fransk hot dogs men også rigtig mad i cafeteriet.
Det koster 100 kr. for at komme ind man kan godt sætte en dag til at se det hele.
Transportmessen 2019 kommer i Marts igen hvor vi håber at komme igen
Fotograf: Dalby
23/03-17 Kl 11:30 En tur rundt om Nørrestrand + lidt mere
I dag var vi rundt om Nørrestrand en tur på 13.7 km, vi så flere dyr bl.a. en Sommerfugl og et rådyr og flere fugle og ænder. Da vi gik kom der også nogle fly forbi.
Vi var forbi Nebel der ligger nord for Horsens en lille by.
På de sidste billeder var der nogle ænder der var kommet op og slås da der var to hanner og en hun
Fotograf: Dalby
22/03-17 Kl 18:40 Regningsopgave på Langeline i Horsens
Her til aften måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Langeline
hvor en person var gået i vandet, man satte båden i vandet og fik redet personen i land igen. personen blev kørt på sygehuset, hvad der er sket med personen vides ikke.
Fotograf: Dalby
22/03-17 Kl 11:00 En forårsdag i Lunden i Horsens
I dag var vi en tur i Lunden for at tag nogle billeder af de flotte blomster der er nede ved Sundvej i disse dage, så det kan kun anbefales at komme i Lunden

INFO: ( På grund af sygdom kommer der ikke så mange billeder op på siden, men der komme ligt en gang i mellem.
Alarm billeder kommer der ikke rigtig nogle af da jeg ikke pt må køre i bil men vi får det vi kan få
håber snart vi er klar igen. )

Fotograf: Dalby
20/03-17 ca 10:15 En grisetransport er Væltet ved Egebjerg
Her til formiddag væltede en grisetransport ved Egebjerg.
Uheldet skete ved Skanderborgvej og Rådvedvej. Det var en traktor som var på vej til Danish Crowns Slagteri ved Egebjerg.
Der var 107 grise ombord på transporten. Nogle af dem løb ud på vejen. 77 grise blev kørt videre til slagteriet mens 30 døde under ulykken, eller blev aflivet på stedet.
Traktoren blev kørt af en 23 årige mand. Traktoren væltede da han ville køre en ekstra omgang i rundkørslen for at få den kø væk der var kommet bag ham. Den unge mand mærker noget der rykker i traktoren, og når lige at se vognen tipper så traktoren står på forhjul. Der skete ikke noget med chaufføren.
Fotograf: KHC
19/03-17 Kl 23:33 Solouheld på Silkeborgvej i Brædstrup
Klokken 23:33 blev Sydøstjylland brandvæsen station Brædstrup og Indsatsleder Horsens kaldt til et solouheld på Silkeborgvej ved Brædstrup.
Ved ankomst til stedet holder der et køretøj nede i grøften, Politiet mistænker personen for at være spiritus påvirket og tager ham med på stationen oplyser Vagtchefen Henrik Dam fra Sydøstjyllands politi.
Igen personer kom noget til under ulykken.
Fotograf: Dalby & Beredskabdk.net
18/03-17 Kl 09:30 Ild i transformatorstation Indre ringvej Brædstrup
kl 09:30 blev Sydøstjyllands brandvæsen station Brædstrup + Indsatsleder Horsens kaldt til ild i transformatorstation på Indre ringvej i Brædstrup.
Ved ankomst til stedet afventer man at branden vil dø ud før man påbegynder slukningsarbejdet.
Brandvæsnet fik branden under kontrol og fik det slukket efter noget tid.
Fotograf: beredskabdk.net
11/03-17 Kl 04:31 Brand i kolonihavehus i H/F Pilevænget i Horsens
Her til morgen måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet en tur i Havekoloniforeningen H/F Pilevænget i Horsens hvor et kolonihavehus stod i brand man går straks i gang med at slukke den og ca en 1 time senere returnere man til brandstationen igen
Billederne er taget senere på dagen vi ved ikke hvornår

VI TAKKER FOR DE FREM SENDE BILLEDER
Fotograf: Bruger af siden
02/03-17 Bjærgning af den brænte båd fra Lystbådehavnen i Horsens
Her til morgen måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet en tur på Lystbådehavnen i Horsens
hvor en båd brændte, da man kommer frem har man problemer med at komme hen til båden med brandslangerne.
båden er total overtændt.
Sidst på eftermiddagen kom Artur Andersen Transport og fjerne båden, men det var ikke så nemt som det lyder for båden var fuldt op med vand og båden vejer ca 3,5 Tons, så man valgte at få den trækket på land stille og roligt så vandet kunne komme ud. Så man til sidst kun få den kørt væk i en container

VI TAKKER FOR DE FREM SENDE BILLEDER
Fotograf: Bruger af siden
21/02-17 Kl 20:50 Mindre uheld ved Dyreskuespladsen i Horsens
Her til aften skete der et mindre uheld ved dyreskuepladsen i Horsens, hvor to biler kørte sammen. Politiet fortæller til Freelance-billeder.dk at der ikke var personskade men bliv for et sikkerhedet skyld kigget efter af en læge.
Politiet gik i gang med at feje vejen så den igen kunne blive farebar
Fotograf: Dalby
21/02-17 Kl 13:56 FUH Fastklemt ved Horsens
Kl 13:56 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station. Horsens ) en tur på Gammel Aarhuslandevej hvor en bil var kørt ned i grøften, man får person ud af bilen.
Der blev kørt med kørsel 1 tilbage til Horsens sygehus. bilen venter på at blive afhentet
Fotograf: Dalby
13/2-14 kl 00:10 Voldsom brand i Vejle i nat
Kl 00:10 måtte Trekantbrand ( Station Vejle ) en tur Petersmindevej hvor alarm gik som brand i institution da man kommer frem er der ild i Petersmindehallen så man sendte røgdykkere ind i bygningen, men kan se den kan de ikke selv klare så man får kontaktet både Børkop, Tørring, Fredericia for at få styre på branden, man forsøger at begrænse branden til en hal viden sin af. Man valgte at lave en kontrolleret nedbrændingen så der går nok det meste af dagen med at slukke den
Fotograf: Dalby
11/02-17 Kl 10:00 Horsens Plademesse 2017
Kl 10:00 åbnet års plademesse på Vågøvej i Horsens, hvor der er mulighed for at købe LP Plader og nogle cd´er, man kunne også købe pladespiller og anlæg hvis man havde fået blod på tanden.
der var alt muligt musik lige fra hård rock til dansk top musik, nyt som gammel
der var også mulighed for at købe øl og vand eller hvis sulten kom så kunne der også købes pølser og brød
der er åben fra kl 10:00 til 15:00 så kig forbi og få et tilbud

Vi takker Torben for at komme og tag nogle billeder
Fotograf: Dalby
10/02-17 Kl 13:40 En bilist kørte ind i en Elmast i Horsens
Her til morgen var en bilist noget uheldig da vedkommen ramte en Elmast på Ægirsgade i Horsens. øjenvine fortæller til Freelance-billeder.dk at bilisten kom kørne fra Mimersgade og vil dreje ned af Ægirsgade men uheldigvis glider ud og rammer elmasten som knækker nede ved jorden og rydder igennem et vindue.
senere på dagen kom EL-CON og et vognmandsfirma for at lave skaden igen for ikke nok med at det gik udover en rude men det var også skyld i at der ikke var lys på vejen rundt i området.
Fotograf: Dalby
09/02-17 Kl 21:54 En bil kørte ind i en container på lovbyvej i Horsens
Kl 21:54 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Lovbyvej, hvor en bil havde kørt ind i en container der stod på vejen, om den var mærket af med lys eller ej vides ikke.
bilen er totals skadet om personen er komme noget til vides ikke men efter som brandvæsnet begyndte at fjerne vragdele fra vejen måtte det ikke være gå så galt igen som det ser ud til på bilen.
Bilen blev fjernet af SOS Dansk Auto Hjælp

UPDATE: Ejeren af den bil der kørte galt på Lovbyvej i går aftes stak af efter uheldet og af gode grunde ikke kunne køre derfra. Ejeren er frakendt sit kørekort og er taget for at køre narkopåvirketilstand hvorfor manden stak af kan man kun gætte sig til men han har måske ren mel i posen.
Fotograf: Dalby
09/02-17 Kl 17:30 Kick off dag i Forum Horsens
Nu er det lige før at superligaen starter igen og i dag var der kick off dag hvor AC Horsens skulle præsentere a holdets spillere
Det hele startet med at Søren Jochumsen fortalte hvad der skulle ske i løbet af aften.
Borgmester Peter Sørensen hold en tale om AC Horsens og byen og hvad der skulle gør holdet bedre i superligaen
der var også musik når der var pause det var forsangeren for SHOWDOWN der spillet AC Horsens Sangen ( De gule fra Østjylland ) da han var færdig kom Nick Horup forbi sammen med Tommy Poulsen, Bo Henriksen, Jeppe Mehl og Nels Lodberg hvor der var nogle spørgsmål som de skulle svare på.
Man kunne også stemme hvad der skulle være års video klip
og til sidst kom Uffe Holm og gav den hele armen
Fotograf: Dalby
02/02-17 Kl 16:36 Ældre mand fundet død i Brædstrup
Klokken 16.36 Modtog Alarmcentralen en anmeldelse om en livløs person på Vestergade i Brædstrup.
Sydøstjyllands politi og retsmedicinere samt teknikere undersøgte et dødsfald
hvor der er tale om en ældre mand.
Politiet afsøgte området med hunde og politiet afventer i øjeblikket en klarlægning af dødsårsagen
Det viste sig at den ældre mand var død af naturlige årsager
Fotograf: Beredskabdk.net
30/01-17 Kl 19:25 FUH Fastklemt på Tyrrestrupvej ved Haldrup
Kl 19:25 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Tyrrestrupvej hvor en person havde mistet herredømmet over sin AUDI og kørt ind i et træ Da man kommer frem går man i gang med at klippe taget af bilen men hvor meget der er sket med føreren vides ikke med ambulancen og lægebilen kørte med kørsel 1 ( med blå blink og horn ) tilbage til Horsens sygehus.
Fotograf: Dalby
26/01-17 Kl 20:17 FUH Falsklemt i Stouby
Kl 20:17 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Hornsyld ) en tur til Stouby hvor alarmen gik FUH fastklemt, da man kommer frem holder der en bil inde på en grund og brandvæsnet skulle ikke klippe bilen op eller noget så de returneret ret hurtigt igen hvad der er sket med personen /personerne vides ikke men ambulancen kørte med kørsel 2 tilbage
Fotograf: Dalby
24/01-17 Kl 18:30 Basketkamp mellem HIC og SISU i Forum Horsens
I dag skulle HIC møde SISU i Forum Horsens og da kampen gik i gang var det HIC der kom best fra start og kom hurtig foran med 8 point. SISU kom godt tilbage igen og kom da også foran men HIC viste at hvem der er mesteresterne og vandt med 106- 100
På lørdag der er pokalfinale
Fotograf: Dalby
22/01-17 Kl 13:00 Gå tur rundt i Dyreskoven og Nørreskoven i Vejle
I dag var vi en tur i Vejle i Dyreskoven og Nørreskoven hvor vi ville tag nogle billeder af dyrene og der var mange dådyr ca 50, der var også mange mennesker der havde fået samme ide.
Normalt plager vi at stoppe ved Vejlefjordbroen men i dag ville vi se hvor stor skoven er og jo den er faktisk rigtig stor i Nørreskoven er der 3 baner til moutainbike og nogle af dem der ikke for tøsedrenge.
på stisystemerne er der mulighed for at løbe rundt for det går både op og ned så er man i form så skulle man prøve en tur i Nørreskoven
Fotograf: Dalby
21/01-17 Kl 13:30 Naturen omkring Den genfundne bro ved Vestbrik
I dag var vi en tur ved Den genfundne bro ved Vestbrik. Vi gik rundt i skoven for at se om fuglene er begynde at komme frem vi så ikke noget med der var masse af fugle pip.
Stedet er vær at besøge der er masse af stier man kan gå rundt på og nyde skoven og dyrlivet.
Fotograf: Dalby
15/01-17 Kl 13:45 En vintertur i Bygholm Park i Horsens
I dag var vi en tur i Bygholm Park for det var længe sin vi havde været der,
der var andre der også havde fået samme ide og der var andre fotografer der og synes de ville tage nogle billeder af naturen.
Svanerne havde fået 8 unger men der var 2 der ikke var der hvad der er sket med dem vides ikke.
Vi kigget efter om isfuglen var der i dag, det var den ikke så vi prøver igen senere.
Vejret var også godt med koldt men hvad er det man siger det er ikke vejret det er galt med men påklædningen.
Fotograf: Dalby
13/01-17 Kl 22:06 Fastklemt bil i soloulykke på Strandpromenaden i Horsens
Klokken 22:06 Sydøstjyllands brandvæsen ( Station Horsens ) en tur på Strandpromenaden hvor en bil havde kørt ind i en lygtepæl.
Brandvæsnet klippet taget af bilen så man kunne få personerne fri
de blev kørt til sygehuset med kørsel 1.
Senere kom bilinspektøren og målte op hvad der var sket og kunne hurtig konstatere at bilen kørte på sommerhjul,
da han var færdig kom SOS Dansk Auto hjælp for at fjerne bilen.
efter ca 2 timer var vejen igen farebart.
Fotograf: Dalby
UNIKKE BESØG
Synes godt om os på Facebook
Login som bruger her

Opret som bruger
Log ind her
Fotografer
Dalby
Michael
Peder
Mulle
Jørn
Ole
Samarbejdspartner

JP-tryk
Bomles Venner
Chr. Holmsgades Autoværksted
Solion.dk
Den Gule Fare
Newsbreak
Beredskabdk
Alarm112midtjylland.dk
Bisted Motorsport
Brugerafstemning
hvornår er i inde på hjemmesiden, er det om

Morgen
Morgen
0% [0 Stemmer]

Formiddagen
Formiddagen
0% [0 Stemmer]

Middagen
Middagen
0% [0 Stemmer]

Eftermiddag
Eftermiddag
0% [0 Stemmer]

Aften
Aften
0% [0 Stemmer]

Natten
Natten
0% [0 Stemmer]

På alle tider af døgnet
På alle tider af døgnet
100% [1 Stemme]

Stemmer: 1
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 10-04-2017 23:35:56

Afstemningsarkiv
Nyheder
Tilfældige nyheder
28/08-15 Kl 18:30 HF... 716
08/07-16 Kl 23:10 Bi... 374
26/10-13 Kl 13:00 ... 901
02-04-13 Besøg i Hor... 871
01/05-13...kl 12:45 ... 846
Populære nyheder
19/10-13...Kl 09:00 ... 2436
09-03-13 Detroit Mot... 2395
09/05-13 Traktortræk... 2243
13/04-13...kl 18:00 ... 1996
19/01-14 kl Ca 15:10... 1858
Info om nyheder
Nyheder i databasen: 807
Læst antal gange: 506915
Reklamer
Copyright © Made by Dalby 2013 Hosted by solion.dk Alle billederne er taget med NIKON. Alle billeder på freelance-billeder.dk er freelance-billeders ejendom og må ikke benyttes uden skriftlig tilladelse fra indehaveren Kontakt Freelance-billeder.dk på 61 100 390 eller på dalby@freelance-billeder.dk

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

1,823,678 Unikke besøg

Original DAJ Blue Theme by: Dustin Baccetti · Ported for PHP-Fusion v6 by: Fuzed Themes · Converted to PHP-Fusion v7 by Dalby